06-09-2021

Echte kracht vind je in het Nu!

Worden jouw coachees vaak geleefd door de waan van de dag? Leven ze veelal op de automatische piloot en lijkt het of ze jouw tips en adviezen al zijn vergeten voor je ze uitzwaait?

Herken je dat ze te hard van stapel lopen, hun grenzen negeren?  Of juist niet echt in actie komen omdat ze vooral bang zijn dat het niet lukt, dat ze het niet volhouden, of het toch geen zin heeft? Ze gaan voorbij aan zichzelf of laten zich meeslepen door negatieve gedachten en overtuigingen over zichzelf.

Het toepassen van mindfulness helpt jouw coachees stilstaan bij dat wat er is. Ze leren met meer compassie en vriendelijkheid kijken naar waar ze staan. Je leert hen opmerken wat ze denken op dit moment, welke gevoelens er zijn en wat er wordt ervaren in hun lichaam.

Of dit nu positief is of niet.

Met behulp van mindfulness help je hen de focus op doelen en resultaten los te laten.  Het gaat niet om wat goed of minder goed gaat. De doelen en resultaten zijn de uitkomst, maar de focus ligt in het hier en nu.

De mindfulness coach en trainer leert de coachee meer bewust worden van patronen en gedachten die hun goede voornemens ondermijnen. Ze leren met afstand kijken naar hun situatie. En dat geeft je coachees het inzicht en de ruimte die nodig is voor verandering.

Mindfulness helpt jou te vertrouwen op de kracht van de coachee die bij je komt en zal helpen het vertrouwen van de coachee in zichzelf te versterken. Na deze training weet je hoe je je klant helpt met aandacht te leven en bewuste keuzen te maken.  Je leert hiertoe instructies en oefeningen uit de klassieke mindfulness training en zet daarnaast ook compassieoefeningen in.

Deze opleiding is ontwikkeld voor coaches en trainers die anderen adviseren, coachen of trainen op gebied van leefstijl, een vooropleiding op gebied van coaching of training hebben gehad en werkzaam zijn als trainer of coach en willen werken aan een verdieping van hun coaching vaardigheden.

De opleiding duurt 2 x 6 uur (10.00 uur tot 16:30 uur), verdeelt over 4 weken. Deze periode van 4 weken waarin je dagelijks mindfulness oefeningen doet, is noodzakelijk om mindfulness effectief te laten zijn.

De eerste Mindful coachen opleiding vindt online plaats op 23-10 en 20-11 2021

Meer informatie en inschrijven: https://www.efaa.nl/voeding-health-en-lifestyle-opleidingen#h_edu_271

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO