16-06-2017

Leefstijl SWITCHLeefstijl is medicijn, vanuit die visie hebben we bijna 1,5 jaar gewerkt aan de nieuwe Leefstijlclub website. Allereerst werden de op wetenschap gebaseerde leefstijl elementen (komend uit de beweeg- en preventie richtlijn van de World Health Organization en de voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad) geformuleerd, waarna begonnen is met het opstellen van het ‘Wat’, ‘Waarom’ en ‘Hoe’ van deze leefstijl elementen. Deze zijn vertaald in een korte informatie video, een factsheet, een inspiratieposter en een tip programma. Kiezen voor en werken aan een van deze zogenaamde Leefstijl SWITCHes resulteert gegarandeerd in gezondheidswinst.

We hebben een Leefstijl Scan en advies opgesteld met eerlijke en wetenschappelijk onderbouwde leefstijl informatie. Je weet door het oerwoud van informatie tegenwoordig niet meer wat goed of slecht is, hier hebben mensen in ieder geval een garantie van goede keuzes en kan men stapje voor stapje, als men dat wil, de leefstijl en gezondheid optimaliseren.

Doelstelling van Leefstijlclub en partner Nieuwe Gezondheid is, samen met een netwerk van ambassadeurs en steunpunten, in 2017 15.000 mensen inspireren om een persoonlijke leefstijl SWITCH te kiezen. Om deelnemers te ondersteunen de leefstijl SWITCH daadwerkelijk te integreren in de leefstijl, is een heuse Leefstijl Doe-Box opgesteld, boordevol oefeningen en zelfs online leefstijl cursussen.

Neem meteen een kijkje op de nieuwe website en doe gerust meteen de Leefstijl scan. (www.leefstijlclub.nl)

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO