02-07-2010

Start 26 juli in Alphen aan den Rijn.

NLP staat voor Neurolinguistisch Programmeren en bestaat nu ongeveer 40 jaar. In die tijd heeft het bewezen een instrument te zijn dat uitmuntende resultaten geeft op allerlei gebieden van persoonlijke ontwikkeling tot topmanagement. Buiten de fitnessbranche wordt het veelal toegepast door o.a. fysiotherapeuten, coaches, managers, het onderwijs, lifecoaching.

De opleiding is bedoeld voor (fitness)professionals die een kwantumsprong willen maken in hun vaardigheden om effectief en efficiënt resultaten te behalen. Zoals we ondertussen weten kunnen mensen de mooiste doelstellingen hebben maar als men er qua denken en gevoel niet achter staat gebeurd er weinig tot niets. NLP biedt je de instrumenten om op verschillende manieren via ‘gewone’ gesprekken die resultaten te bereiken zoals ze bedoeld zijn. De opleiding bestaat uit twee weken en twee weekenden en wordt daarna in een weekend afgerond met een certificaat die internationaal geldig is. Hierdoor heeft u toegang tot andere opleidingen die hierop aansluiten.

De opleiding wordt verzorgt door Robert Krijthe. Internationaal gecertificeerd NLP Trainer en NASM gecertificeerd Personal Trainer.

Meer informatie over de opleiding en de data zijn te vinden op www.2yoursuccess.nl en www.umai.nl.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO