26-09-2022

Ontdek de historie van onze leefstijl!

We weten het allemaal, we leven te ongezond met alle gevolgen van dien. We bewegen te weinig, eten teveel en te ongezond, kunnen maar lastig omgaan met de overmaat van dagelijkse stress en de gevolgen zijn desastreus.

Waar is onze ongezonde leefstijl begonnen, hoe hebben we de meeste tijd van ons bestaan geleefd, wat heeft ervoor gezorgd dat we nu veel ongezonder leven, is het tij nog te keren?

Op al deze vragen krijg je antwoord in de 9 delige gratis mini video cursus ‘The turning point of the Homo Sapiens’!

Ondersteund door de Europese Unie is een team van 12 leefstijl experts uit 7 Europese landen begin 2019 aan de slag gegaan met het samenstellen van de essentiële inzichten van een gezonde leefstijl, kennis die elk mens zou moeten weten om gezonde keuzes te kunnen maken. Er is gebruik gemaakt van meta analyses en de WHO leefstijl richtlijnen en in de video cursus wordt bovendien compact het waarom erachter en het hoe dit aan te pakken toegelicht.

Het programma is gratis ter beschikking, in 7 talen, voor professionals en consumenten, maar ook voor bedrijven, instellingen, zorg en welzijn medewerkers, politici, leerkrachten, leefstijlcoaches, vrijwilligers, enz.

Registreer hier en ontvang meteen de beschikking over je eigen leefstijlscan en de mini video cursus: Turning point of the Homo Sapiens!

https://new-health.eu/nl/register

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO