16-06-2024

Personal trainer blueprint for business online cursus lancering door Business Empowerment en EFAA opleidingen!

Business Empowerment en EFAA opleidingen kondigen met trots een nieuwe on-demand cursus aan, speciaal ontworpen voor personal trainers die hen passie willen omzetten in een succesvolle onderneming. In samenwerking met EFAA lanceert Business Empowerment een uitgebreide cursus onder leiding van Lisanne Hoogland, eigenaar van zowel Business Empowerment als Body Inverso. De cursus biedt een diepgaande blauwdruk voor personal trainers die willen leren hoe ze een winstgevend bedrijf kunnen opbouwen. Deze cursus behandelt alle aspecten van het ondernemerschap, van marketingstrategieën tot klantbeheer en financiële planning. "We willen personal trainers de tools en kennis bieden die nodig zijn om de droom waar te maken en een duurzaam bedrijf op te bouwen," aldus Lisanne Hoogland.

Personal trainer blueprint for business cursus

De cursus ‘’Personal trainer blueprint for business’’ biedt niet alleen de kennis om succesvol te worden maar ook opdrachten zodat je direct kan gaan werken aan je business en toekomst. Opdrachten waarin je een sterke basis neerlegt en zelfverzekerd met de juiste kennis en tools de markt op kunnen gaan.

Deze partnerschap is een nieuwe stap om personal trainers allround te helpen in de fitnessbranche. Voor de professional om een sterke start te maken in een concurrerende markt en zichzelf te onderscheiden van de massa.

De oprichter van Business Empowerment, Lisanne Hoogland voegt toe: “Onze samenwerking met EFAA stelt ons in staat om nog meer fitness professionals te bereiken en hen te voorzien van alle kennis en tools voor zakelijk succes.’’

Met een gedeelde visie op het belang van sporten en bewegen in combinatie met het belang van zakelijke kennis en kunde, zeggen EFAA en Business Empowerment een veelbelovende samenwerking toe om personal trainers te ondersteunen om een professionele business op te zetten.

Meer informatie over de online opleiding:

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen-verdieping/de-personal-trainer-blueprint-zet-je-passie-om-in-winst

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO