18-04-2009

Tijdens Fibo 2009 lanceert Technogym EXCITE VARIO, haar eerste cardiovasculaire fitnesstoestel dat zich aanpast aan de beweging van de gebruiker. De Vario is de wat mij betreft het antwoord op de toestellen van Octane Fitness. Unique selling point van deze toestellen is dat de instellingen op een aantal mechanische punten variabel zijn zodat het toestel zich aan kan passen de gebruiker.

VARIO is weer een nieuw fitnesstoestel dat Technogym toevoegt aan haar EXCITE Line. VARIO volgt de uitvalsstap van de gebruiker en past zich volledig aan de gewenste beweging aan: van een klassieke verticale stap, een eenvoudige loopbeweging, tot een zeer grote pas. De beweging van het onderstel van het toestel, dat zich automatisch aanpast aan de beweging van de gebruiker, wordt gecombineerd met de armen van het toestel.

VARIO biedt gebruikers van alle leeftijden en trainingniveaus een gebalanceerde en effectieve workout. Dankzij de gepersonaliseerde beweging kiest iedere gebruiker de meest geschikte en comfortabele beweging: op deze wijze kan men eindeloos variëren en gelijktijdig garandeert VARIO maximale calorieverbranding. Haar eenvoud en natuurlijke beweging maakt VARIO geschikt voor zowel jonge gebruikers op zoek naar een dynamische trainingservaring als voor ouderen die een rustige training willen uitvoeren zonder hun gewrichten te belasten.

Het elegante design van VARIO sluit aan bij alle andere producten uit Technogym’s EXCITE Line. Net als alle andere EXCITE toestellen beschikt VARIO over de meest innovatieve trainingsprogramma’s en kan men trainen op tijd, afstand, calorieën en CPR-programma’s.

VARIO is een multifunctioneel toestel dat een aanwinst is voor iedere club. De veelzijdigheid van het toestel maakt het tevens geschikt voor hotels, bedrijfsfitness, particuliere woningen en fysiotherapiepraktijken.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO