11-05-2021

Het doel van Sport4HealthNet project is mensen stimuleren in het dagelijks leven meer te bewegen en een gezonde levensstijl te behouden. Het project is ontwikkeld voor mensen met een zittende leefstijl en/of mensen die veel zittend werk doen, maar is eigenlijk een ideaal oefeningen dossier voor iedereen die actiever wil leven.

Het Sport4HealthNet-team organiseert op 10 juni 2021 een online sportconferentie: "Gezonde levensstijl en de werkende bevolking - Uitdagingen en oplossingen", met de nadruk op de fysieke activiteit van de werkende bevolking in de EU.

DEELNAME IS GEHEEL GRATIS!

Omdat het Sport4Health project ondersteund wordt door het Erasmus + programma van de Europese Unie, is deelname aan deze conferentie geheel gratis. De Sport4H online project conferentie vindt plaats op 10 Juni 2021 van 14:00 - 16:00 uur.

Inschrijven kan via deze link: https://www.eventbrite.be/e/healthy-lifestyle-and-the-working-population-challenges-and-solutions-tickets-154192492897?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-source=strongmail&utm-term=listing

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO