07-04-2021

Ben jij een fan van fitness, fitness je al tijden met veel plezier en krijgt vaak vragen van medesporters die je graag voorziet van je in de praktijk opgedane kennis? Ervaar je door het trainen steeds meer wat sport en spiertraining voor je lijf en je gezondheid betekent en gun je dat iedereen?

Of ben jij al fitness trainer of personal trainer, maar vind je het interessant om even een update te ontvangen van de gouden regels van spiertraining en de nieuwe beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad?

Heb je een passie voor fitness? Wil je die passie graag delen en anderen hierin zelfs helpen en begeleiden en wellicht daarna misschien zelfs personal trainer en/of personal trainer/coach worden, of ben je en doe je dat al, dan hebben wij leuk nieuws voor jou! Wij hebben namelijk juist voor mensen zoals jij het ‘Van fitness fan naar fitness trainer’ programma ontwikkeld, op jouw lijf geschreven!

Van fitness fan naar fitness trainer!

De stap naar een opleiding Fitnesstrainer A wil je misschien al meteen maken, maar is mogelijk nog een te grote stap. Of misschien heb je die stap lang geleden gemaakt maar nog onvoldoende je kennis tussentijds geupdate? In alle gevallen ga je veel plezier beleven en leren van deze webinar. Het is een webinar waarin je inzage krijgt in de gouden regels van optimale en veilige spiertraining, de Gezondheidsraad en WHO beweegrichtlijn, wat de mogelijkheden van doorontwikkeling zijn, maar je krijgt ook essentiële kennis aangereikt die voor iedere doorgewinterde fitnesser van belang zijn.

Webinar: 5 gouden regels van effectieve spiertraining!

Waar zou iedere fitnesser rekening mee moeten houden, hoe kan je optimaal effectief trainen, met welke veiligheidsaspecten moeten we tijdens het trainen rekening houden? Dat zijn enkele vragen die beantwoord gaan worden in de webinar  ‘5 gouden regels van effectieve spiertraining’. Je krijgt tevens een inkijkje in de Fitnesstrainer A opleiding en de mogelijke doorontwikkeling binnen dit vak, voor als je al fitnesstrainer of personal trainer bent.

Een herhaling van de webinar op 23 april vindt plaats op 10 juni van 19.00 uur tot 20.15 uur.

Deelname is geheel gratis, aanmelden kan via info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO