18-08-2011

 

Beste fitnessondernemer en/of manager,

 

Dit voorjaar is het startschot gegeven voor de ontwikkeling van Fitness naar Leefstijl- en Preventie. Inmiddels heeft deze ontwikkeling verder vorm gekregen en is er een duidelijk pad geformuleerd voor 2011 met o.a. Bewegen is Medicijn en het Nationaal Beweeg Onderzoek met leden werf campagne.

 

Nationaal Beweeg Onderzoek

We grijpen met het Beweeg Onderzoek de gelegenheid om te onderzoeken hoe leden ten opzichte van niet leden bewegen en het is de ambitie om het effect aan te tonen van de aanpak van sportcentra. Gezien de ambitie van de fitnessbranche, om een belangrijke rol te spelen in de preventieve gezondheidszorg, is het van wezenlijk belang om de effecten van ons handelen aan te tonen.

 

Nationale Beweeg- en ledenwerf Campagne

Parallel aan het onderzoek wordt er een Nationale Beweeg- en ledenwerf campagne gestart vanaf oktober 2011. Deelname levert dus niet alleen deelnemers aan het onderzoek op, maar ook nieuwe leden voor de club! Een unieke combinatie tussen promotie, ledenwerving en dataverzameling. Aan deelnemende sportcentra wordt geen voorinvestering gevraagd, uitsluitend een kleine maandelijkse bijdrage als deelnemers ook echt lid worden.

 

Graag presenteren wij op één van de regiomeetingen, de nader uitgewerkte planning voor het Nationale Beweeg onderzoek, de Nationale Beweeg Campagne, hoe aan sluiten op de PLUS criteria en de stappen naar Leefstijl- en Preventie netwerk in 2011

 

Deelname is gratis

U kun deelnemen op één van de volgende data. De regiomeeting duren van 12.00 uur tot 16.00 uur.

  • 14 september;           Margraten              (Limburg)
  • 19 september;           Raalte                    (Overijssel)
  • 22 september;           Oirschot                 (Noord-Brabant)
  • 27 september;           Alphen a/d Rijn     (Zuid-Holland)

Deelnemen? Stuur een email met uw gegevens, de namen van de deelnemers en de datum van deelname naar info@efaa.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met routebeschrijving.  

Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze regiomeetingen.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO