18-04-2017

Vernieuwde FitCoach - 24/7 beweegcoach Met het vernieuwde 24/7 FitCoach programma van EFAA/Nieuwe Gezondheid heb je een nieuwe dimensie in handen op gebied van het begeleiden naar een actievere en gezondere leefstijl. Je begeleidt namelijk op dagelijks bewegen, dus op leefstijl. Bovendien biedt het programma de begeleider een coach platform waarin je de deelnemers kan koppelen aan begeleiders, aan begeleidingsprotocollen en aan 8 verschillende activity trackers en activity Apps.

De deelnemer kiest in overleg met de coach voor een gratis activity App of een activity tracker, waarna de connectie naar het coach platform geregeld kan worden en de begeleider de inzage krijgt in het dagelijkse 24/7 beweegpatroon van de deelnemer.

 

Uniek is het autoresponder coach trigger programma, die de coach automatisch op de hoogte houdt van behaalde resultaten van de deelnemer, maar ook van terugval in het beweeggedrag ten opzichte van het gestelde doel. Niet alleen de begeleider wordt door het autoresponder coach trigger programma op de hoogte gesteld, ook de deelnemer krijgt de coach trigger berichten op het moment dat die van toepassing zijn. Dit unieke systeem stelt de coach in staat om het overzicht te houden en veel deelnemers tegelijk effectief te coachen.

 

Het programma biedt nog veel meer unieke mogelijkheden waaronder groepschallenges, waarin de begeleider zelf de route kan bepalen en zelfs groepen tegen groepen kunnen challengen.

 

Ook krijgt de deelnemer en de begeleider het Nieuwe Gezondheid dossier ter beschikking wat de begeleider in staat stelt om de deelnemer op verschillende leefstijl facetten te coachen en hier wetenschappelijk gevalideerde achtergrond informatie en tip programma’s voor aan te bieden.

 

Voor meer informatie over het gebruik van FitCoach, mail naar info@fitcoach.nl

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO