24-10-2008

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) is initiatiefnemer van de meerjaren campagne `30 minuten bewegen`. Sportschoolhouder Frans van Gent is razend enthousiast over deze campagne. In week 43 start van Gent met dit programma. Een actie waarbij men het u gemakkelijk maakt uw leefstijl te veranderen. Een leefstijl waarin bewegen vanzelfsprekend is. Sportacademie van Gent heeft tot doel meer mensen in beweging te brengen. Het gaat vooral om de te-weinig-actieven.

Overgewicht en te weinig bewegen kunnen leiden tot hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, depressie en chronische aandoeningen. Regelmatige lichaambeweging verhoogt de kwaliteit van het leven en kan zelfs de duur van het leven verlengen. Te weinig mensen zijn zich hiervan bewust en daar gaat NISB wat aan doen, samen met Sportacademie van Gent in de fitnessbranche voor `s-Hertogenbosch en omgeving.

Belangstellenden kunnen nu starten met lekker bewegen. Voor slechts 25 euro krijg je vier weken fitness, een intake en evaluatie en de StartFitKit. Dat is nog eens een vliegende start! In de StartFitKit vindt u naast de fitnesstrainingen ook nog eens vier activiteitenboekjes over wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen. Tevens praktische tips, weetjes en oefenschema`s zodat men goed voorbereid aan deze beweegactiviteiten kunt beginnen. Verder wordt er aandacht besteed aan oefeningen om eventueel thuis te doen, zodat u uw conditie en lenigheid op peil kunt houden.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO