12-05-2024

Voor de strijd tegen kinderkanker: Salvatore zet zich in tijdens de IronMan 70.3 van Cascais

Salvatore La Notte staat op het punt om een uitdagend avontuur aan te gaan: de IronMan 70.3. Maar deze sportieve prestatie vertegenwoordigt veel meer dan alleen een persoonlijke uitdaging. Salvatore heeft zich namelijk ten doel gesteld om een positieve impact te hebben op anderen door middel van zijn deelname, en wel op een bijzonder nobel doel: het ondersteunen van KiKa in hun missie om kinderkanker te bestrijden en genezing te bevorderen.

Salvatore's motivatie komt voort uit zijn diepe geloof dat kinderen het kostbaarste bezit zijn dat we hebben. Hun onbevangenheid, puurheid en vermogen om van het leven te genieten, inspireren hem dagelijks. Het idee dat sommige kinderen moeten lijden aan een verschrikkelijke ziekte, raakt hem diep, evenals de gedachte aan de ouders die machteloos moeten toezien hoe het geluk van hun kind wordt overschaduwd door pijn en zorgen.

Met zijn deelname aan de IronMan 70.3 wil Salvatore niet alleen geld inzamelen voor KiKa, maar ook een boodschap uitdragen: dat alles mogelijk is als je je gedachten ergens op richt en vastbesloten bent om het te bereiken. Hij ziet de IronMan niet alleen als een fysieke uitdaging, maar vooral als een mentale strijd die de kracht van de menselijke geest symboliseert.

Daarnaast wil Salvatore met zijn actie de kracht van sport benadrukken als middel tot fysieke en mentale gezondheid. Hij gelooft sterk in het belang van sportief gedrag en moedigt zowel de jeugd als volwassenen aan om actief te blijven.

Salvatore is hierbij momenteel op zoek naar mensen die hem in zijn missie willen ondersteunen. 

Salvatore is al goed op weg dankzij de gulle donaties van verschillende mensen, maar hij heeft jouw hulp nodig om zijn streefdoel te bereiken. Alle donaties gaan rechtstreeks naar KiKa en kunnen worden gemaakt via de volgende link:

http://bit.ly/Donatie-kika.

Elk klein gebaar telt en met jouw steun kan Salvatore niet alleen zijn persoonlijke doelen bereiken, maar ook een verschil maken in het leven van kinderen die vechten tegen kanker. We willen immers van de nu 81% genezing naar 100% genezing!

Heeft u het idee dat u Salvatore ook nog op een andere manier zou kunnen steunen? Dan kunt u contact opnemen via salvatorelanotte@gmail.com of 06-48230076.

Laten we samen een verschil maken en een lichtpuntje zijn voor degenen die het nodig hebben.

Met sportieve groet,

Het EFAA team en Salvatore

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO