25-05-2010

In een tijd waarin 7 van de 10 mensen weinig of helemaal niet deelnemen aan fysieke activiteiten, als gevolg hiervan last krijgen van een slechte houding, onevenwichtigheden in de spieren, overgewicht en chronische pijn, zijn de fysieke eisen en vaardigheden van sporters steeds veeleisender geworden. De eisen die nodig zijn voor gecertificeerde personal trainer om sportprestaties van personen te laten voldoen aan de unieke behoeften moeten nog verder ontwikkeld worden. EFAA doetmet de NASM PT opleiding meer dan alleen de studenten voorbereiden op een examen. EFAA bereidt studenten voor op een geslaagde en boeiende loopbaan als een gezondheid- en fitness professional op tal van gebieden.

Feit: In vergelijking met andere gezondheid-en fitness certificerende instanties, biedt NASM het meest toepasselijke onderwijs en trainingssystemen op het gebied van gezondheid en fitness.

Het voordeel: In de hedendaagse dynamische club omgeving willen klanten het beste. U kunt uw klanten hierin voorzien doormiddel van het inhuren van NASM-gecertificeerde trainers. Alle NASM-gecertificeerde trainers hebben kennis bewezen van de NASM systemen, programma's en oplossingen die worden getest in het lab en in de praktijk. NASM zorgt ervoor dat het voorziet in oplossingen, gebaseerd op de nieuwste wetenschappen van een derde partij onderzoekers van het NASM Research Institute aan de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill. NASM Personal Trainers werken met resultaten van fitness-en sportorganisaties die jarenlang onderzoek hebben gedaan om er zeker van te zijn dat ook elke oplossing effectief en realistisch is. De kennis die is opgedaan via het NASM leerplan biedt een systematisch en op maat gesneden aanpak voor iedere individu. Een ontwikkelingsmodel dat is getest in het lab en in de praktijk is bewezen. Dit model is slechts een van de unieke items die het NASM-leerplan toebrengt aan de geloofwaardigheid van de professionals.

Feit: De kern van het NASM-leerplan is de aanpak van fitness-en sportieve prestaties dat is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en de exclusieve Optimale Performance Training Model ™ (OPT ™). Deze revolutionaire aanpak van de fitness is gemakkelijk toe te passen op alle individuele gevallen en bewezen is dat het de bio-motorische vaardigheden verbeteren. Het bouwt op ieder niveau een hoge mate van flexibiliteit en dynamische algemene functionele prestaties op. Zo worden mensen in de gelegenheid gesteld om te trainen, te spelen en harder te werken.

Het voordeel: Omdat het OPT model een systematische, veilige en effectieve manier is, heeft het de voorkeur van top gezondheidsclubs. Het is schaalbaar, geschikt voor alle bevolkingsgroepen en doelstellingen, alsmede reproduceerbaar in de opleidingen van het personeel. Als gevolg hiervan hebben de NASM Personal Trainer weinig moeite om een baan te vinden in de health clubs en verdienen 20% meer dan de potentiële niet-gecertificeerde trainers, volgens de gegevens van 2009 uit Simplyhired.com.

Feit: NASM wordt geleid door Dr Michael Clark, de industrie en de visionaire leider op het gebied van fitness, sport prestaties en letselpreventie.

Het voordeel: Dr Clark’s methode, de schepper van het OPT model, wordt gebruikt door duizenden professionals wereldwijd voor miljoenen klanten. De effectiviteit van deze aanpak is keer op keer bewezen, en aanpasbaar om zelfs aan de meest unieke behoeften van klanten, ongeacht hun fitness-niveau, te kunnen voldoen.

Feit: In vergelijking tot andere certificeringen, is NASM gericht op de serieuze trainer.

Het voordeel: NASM biedt het systeem wat nodig is voor succes. Het OPT model is praktisch, wetenschappelijk onderbouwd en werkt gemakkelijk en effectief. Echte trainers zijn NASM gecertificeerd.

Feit: NASM biedt een complete benadering van gezondheid en fitness aan.

Het voordeel: NASM onderwijs en gezondheidsopleidingen biedt de fitness professionals de mogelijkheid om geïntegreerde opleidingen en complete programma`s te geven. Terwijl de traditionele opleidingsprogramma’s gebruik maken van een strategisch recept dat het verbeteren van de spierkracht benadrukt, is recent gebleken dat NASM`s aanpak effectiever werkt dan de traditionele trainingen.

Feit: NASM biedt levenslange leerhulpmiddelen voor trainers en coaches op ieder niveau.

Het voordeel: Gezondheid- en fitness professionals op elk niveau zullen profiteren van de complete benadering van het NASM onderwijsproces. Specialisten zijn beschikbaar om trainers en coaches te helpen die werken met specifieke populaties en met mensen met een specifiek doel. NASM-geaccrediteerde trainers en coaches hebben een complete kennis van wat er nodig is om succes te bereiken voor ieder lid van elke club.

Feit: de groeiende aanwezigheid van NASM in de academische wereld biedt studenten met het leren van alternatieven bij de voorbereiding van een carrière als gezondheid- en fitness professional.

Het voordeel: NASM biedt tal van onderwijsmogelijkheden en opties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de huidige aspirant fitness professional. De waardevolle kennis die is opgedaan, ongeacht het formaat, heeft bewezen dat het netwerk van de NASM-gecertificeerde trainers uitbreidt en een positieve invloed heeft op diegene die een gezondere levensstijl willen leiden.

Feit: NASM hecht waarde aan het verheffen van het niveau van professionalisme in de gezondheid-en fitnessindustrie.

Het voordeel: Dit engagement werd nog meer versterkt toen de corporate NASM familie van Assessment Technologies Institute in 2009 is toegetreden. Door een partnership aan te gaan met de marktleider in online onderwijs en toetsing, is het NASM curriculum de meest gerespecteerde bron van het onderwijs in deze branche.

Simpel gezegd; mensen willen het beste, dus waarom zou je je ze dat niet willen geven? NASM biedt onderwijs aan om de gezondheid- en fitness professionals te helpen juist dat te bieden; Het Beste!

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO