29-01-2018

Duizenden trainers trainen dagelijks miljoenen mensen in fitnesscentra. Groepslessen, cardio, functional training, bootcamp, iedere trainer voert een persoonlijke visie op training uit. We zijn er meester in om mensen te helpen het optimale uit de training te halen. De meest ideale oefening, de meest effectieve uitvoering, maximale voldoening van de training. Draagt elk contact echter ook bij aan het duurzaam verbeteren van de leef kwaliteit en gezondheid van de deelnemer en het behalen van diens gewenste resultaat?

We zijn gek op variatie en optimale effectiviteit. Die effectiviteit richt zich zeker op het optimale effect van die training. We hebben echter meer in onze mars. Wij zijn niet alleen trainers en personal trainers, we zijn steeds meer leefstijl specialist, gezond leven educators en leefstijl switch coaches. De tijd die we samen hebben met onze klanten kunnen we 100% doorbrengen met training, we kunnen er ook een gedeelte van gebruiken om mensen te helpen het resultaat wat ze beogen met hun training, te optimaliseren. Stel je traint iemand die een zwakke rug heeft en hij komt 2 keer per week trainen. De gewenste leefstijl switch is het bereiken van een sterke rug. Is training dan de enige focus, of kan de deelnemer nog wat tips voor op het werk gebruiken? Misschien is elke morgen een paar stretch oefeningen wel nodig en misschien zit de persoon gewoonweg veel te lang elke dag?

Wat is de duurzaamheid van je begeleiding? Zie jezelf als leefstijl dokter die training geeft, maar ook een recept, een leefstijl switch recept. Let op, niet te veel in een keer, men moet wel het vertrouwen hebben dat men het aankan. Maar neem altijd mee dat je naast trainer ook specialist, educator, inspirator en coach bent.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO