30-11-2021

Informatie webinar Mindset en mindfull coaching: 13 september om 16.00 uur!

Veel mensen worden geleefd door de waan van de dag. We leven veelal op de automatische piloot en het lijkt erop dat dat qua leefstijl, eigenwaarde en gezondheid in ons nadeel uitpakt. We lopen bijvoorbeeld te hard van stapel of komen juist niet echt in actie. We zijn te druk of te moe om de discipline voor gezonde keuzes op te brengen. Of proberen het niet eens, bang dat het niet lukt, dat we het niet volhouden, het toch geen zin heeft. We hebben de neiging om ons mee te laten slepen door negatieve gedachten en overtuigingen, die juist weer toenemen wanneer we meer op de automatische piloot minder gezonde keuzes maken.

Het toepassen van mindfulness helpt mensen stilstaan bij dat wat is. Én met meer compassie en vriendelijkheid te kijken naar waar we staan. Leren en opmerken wat we denken op dit moment, welke gevoelens er zijn en wat er wordt ervaren in en om ons heen.

Door een gebrek aan inzicht in onze gedachten en kennis op het gebied van een gefixeerde en groei mindset, maken we vaak de negatieve en ongezonde keuzes. Terwijl aangetoond is dat we gemakkelijk een groei mindset kunnen ontwikkelen. Enkel bewustwording over de werking van ons brein kan al openingen bieden, waar we zonder die inzichten jaren en soms wel een leven lang kunnen blijven hangen in een fixed mindset.

Webinar: Mindset en Mindfull coachen

Wil je alles weten over de mogelijkheden die wij mensen hebben en die de meerderheid laat liggen, op gebied van mindfullness en mindset? Wil je dat bij jezelf toepassen of ben je een leefstijl begeleider, adviseur of coach en wil je ook anderen hierin helpen? Bezoek dan dit webinar, Mindset en Mindfull coachen. Je leert niet alleen bewuster te worden over hoe je brein functioneert, je leert ook over patronen en gedachten die onze goede voornemens ondermijnen. Je krijgt een kijkje in de 2 opleidingsmodules Mindset coach & Mindfull coaching. Elk van deze modules duurt 2 dagen.

Dit webinar is gratis. En als het je nieuwsgierig maakt naar meer dan zien we je graag in de 4 daagse training, die ook los van elkaar kan worden gevolgd. De training is van grote meerwaarde voor jou als je meer wilt weten over bewust gezonder leven en meer zelfbewust in het leven staan. En is een ideale verdiepende bijscholing voor trainers, leefstijladviseurs, coaches, praktijk ondersteuners, fysiotherapeuten, personal trainers en andere mensen die anderen begeleiden, adviseren en coachen op gebied van leefstijl, gezondheid en gedragsverandering.

Het Webinar vindt plaats op donderdag 123 september van 16.00 uur tot 17.00 uur. Inschrijven: info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO