24-01-2008

Trends en ontwikkelingen op het gebied van een gezonde leefstijl

Internationaal platform leisure en wellness wederom naar Nederland

Op dinsdag 27 mei aanstaande organiseert de Wellness Foundation in samenwerking met Technogym en NOC*NSF de Wellness Convention 2008. Dit is een van de toonaangevende evenementen in de internationale leisure en wellnessindustrie en het is voor de tweede keer in de geschiedenis dat het evenement in Nederland plaatsvindt. Plaats van handeling is bijna vanzelfsprekend het hart van de vaderlandse topsport: Hotel en Congrescentrum Papendal.

Met meer dan 500 deelnemers uit de sportwereld, bedrijfsleven en overheid was de eerste Nederlandse Wellness Convention in 2006 een doorslaand succes. Wellness Foundation president Nerio Alessandri verwacht ook nu weer de nodige animo. “Er is een duidelijke trend naar preventieve gezondheid en een gezonde leefstijl. Maar er is ook nog heel wat werk te verzetten op het gebied van overheidbeleid, verzekeringen, fitness en beweging”. De Wellness Convention 2008 behandelt al deze thema’s in een afwisselende mix van lezingen, workshops en discussiepanels. De conventie start om 09.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur, met een informele borrel als afsluiter.

De opening van het evenement is in de kundige handen van de voormalige wereld- en Europees kampioen aan de ringen, Yuri van Gelder. Dat belooft dus een waar spektakelstuk te zijn. We kijken bovendien vooruit naar de Olympische Spelen van deze zomer en de stimulerende werking van Peking 2008 op beweging en gezondheid.

De voorbereidingen voor de Wellness Convention vorderen gestaag en wie interesse heeft, kan voor al het nieuws, sprekers, organisatie en programma terecht op www.wellnessfoundation.nl. Hier kunt u zich ook direct inschrijven. Deelname aan de conventie kost € 199,00 (excl. BTW) per persoon, maar speciaal voor snelle beslissers is er een fikse korting. De eerste 100 inschrijvers betalen geen € 199 maar slechts € 149 euro (excl. BTW) voor deelname!

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het congressecretariaat, p/a Bureau & zo Business Events in Eindhoven: (040) 257 20 23, of via e-mail: convention@wellnessfoundation.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO