13-05-2009

Wij zijn op zoek naar collega’s die ons willen helpen het merk SpringBoost verder uit te bouwen in Nederland door aanwezig te zijn bij events, SpringBoost te promoten en door onze schoenen direct of indirect te verkopen. Natuurlijk tegen een vergoeding.

Het Zwitserse (sport)schoenenmerk SpringBoost heeft, na jarenlang onderzoek, een schoen ontwikkeld gebaseerd op het dorsale flexie principe. Dit houdt in dat de hiel van de voet lager staat dan de bal van de voet. Dit zorgt o.a. voor een betere doorbloeding en traint intensief de bil- en beenspieren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze andere manier van bewegen de sportprestaties, de training van het lichaam en de gezondheid verbetert en daarnaast blessures helpt voorkomen. In Nederland is Paul Lammers – bewegingswetenschapper, docent fitness en krachttraining en verbonden aan NOC/NSF – een ‘believer’ en gebruiker van de SpringBoost schoenen.

De collectie van SpringBoost omvat schoenen voor wandelen, nordic walking, urban walking, fitness, volleybal en outdoor.

Meer informatie kun je vinden op www.springboost.com.

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, stuur dan een mail naar info@triaxisbenelux.nl. Wij zijn bovendien aanwezig op de EFAA conventie op 23 en 24 mei.

Met vriendelijke groet,

Team Triaxis Benelux

Tel. 023-547 5074 of info@triaxisbenelux.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO