04-03-2023

Wie worden de leefstijl expertise centra van de regio?

De behoefte is groot aan lokale expertise op het gebied van leefstijl en preventie. En er is geen betere plek om dat aan te bieden vanuit sportcentra en fysiotherapie praktijken. Wil je als ondernemer uitgroeien tot leefstijl expertise centrum, inspelen op kansen in jouw directe omgeving en kosteloos gebruikmaken van de SLIM-regeling voor team- en organisatieontwikkeling?

Wil je preventiecentrum worden, dat kan nu met deze subsidieregeling? Of ben je al preventiecentrum en wil je hieraan meer inhoud geven? Dan is dit je kans, deze maand is er een aanvraagronde waaraan 10 centra deel kunnen nemen. Wil je meteen een plek reserveren, dat kan op www.slim4fit.nl/slim.

Eerst meer inhoudelijke informatie?

Wil je eerst meer weten over de aanpak en mogelijkheden, neem dan deel aan het webinar op maandagmiddag 13 maart a.s. om 16.00 uur. Tijdens het webinar gaan we in op de mogelijkheden, om je organisatie uit te laten groeien tot Leefstijl- en preventiecentrum. We schetsen hoe je kosteloos een plan kunt laten maken voor het vergroten van de expertise binnen jouw team via de SLIM-regeling. Ook vertellen we je hoe je kosteloos gebruik kunt laten maken van een pakket aan leefstijl expertise opleidingen en e-learning, waaronder de splinternieuwe opleiding Leefstijlcoach niveau 4 (NL Actief) en toegang krijgt tot concrete programma’s zoals Fit Switch, Food Switch, Mind SWITCH en Fit4Life. Meld je gratis aan voor het webinar op maandagmiddag 13 maart a.s. om 16.00 uur via info@leefstijlclub.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO