08-09-2010

Wij zijn DAS. Sinds 1963 zetten we ons in voor ieders belang. Daarin zijn we pioniers. Onze rechtsbijstandverzekering maakte het voor het eerst mogelijk dat mensen zelf hun recht konden halen. Altijd vragen wij ons af waar we mensen nog meer en nog beter kunnen bijstaan. Is er behoefte aan juridische hulp of ondersteuning bij incassovragen? Dan hebben wij daarop het antwoord. Wij beperken ons niet tot een discipline of vakgebied, maar denken vanuit mensen en hun vragen. Of dat nu particuliere of zakelijke vragen zijn. Want het is onze missie juridische en financiele expertise toegankelijk te maken voor iedereen. Omdat de meeste juridische zaken financiele gevolgen hebben en vice versa. Incasso en juridische hulp, financiering of aanverwante ondersteuning, je hebt vaak een mix van specialisten nodig om al je vragen beantwoord te krijgen. Daarom verenigt DAS juridische en financiele expertise onder een dak.

We staan mensen en bedrijven echt met raad en daad bij. Onze incassospecialisten bijvoorbeeld doen er alles aan om de relatie tussen beide partijen in stand te houden. Want daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat. Ook bieden we complete juridische hulp. Niet alleen geven we advies over juridische en financiele vragen, we zorgen ook voor de praktische invulling daarvan.

Indien u als EFAA-lid een Incassovordering bij aanlevert berekenen wij u geen administratiekosten (normaliter 25 euro). DAS benadert uw debiteur schriftelijk en telefonisch om te incasseren.

Wij bieden een No Cure No Pay garantie. Indien er niet wordt geincasseerd brengen wij u derhalve geen kosten in rekening.

DAS biedt u tevens diverse mogelijkheden om kostenrisico s voor mogelijke juridische- en incassozaken geheel of gedeeltelijk af te dekken. Ook hier profiteert u als EFAA lid van aantrekkelijke voorwaarden. Voor meer informatie neemt u contact op met:

Stefan Lodewijks

sah.lodewijks@das.nl

073-6137600 / 06-10958699

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO