12-12-2008

EINDHOVEN - Het WK Aerobics en Fitness 2010 wordt gehouden in Eindhoven. Dat heeft de Federation of International Sports, Aerobics & Fitness (FISAF) afgelopen week in Moskou bekendgemaakt. Het WK wordt voor de tweede keer in de geschiedenis van FISAF gecombineerd met het Global Health and Fitness Forum.

FISAF is erg onder de indruk van de infrastructuur, de gastvrijheid en de faciliteiten die Eindhoven te bieden heeft. Het sportieve klimaat dat de stad zowel op het gebied van topsport alsmede breedtesport uitstraalt, past goed bij de groots opgezette wereldkampioenschappen.

Het evenement is een combinatie in van aerobics, fitness, dans en hiphop. Naar verwachting doen er meer dan duizend sporters uit een kleine veertig landen aan mee.

Het Global Health and Fitness Forum bestaat uit een vakbeurs, businessdagen en veel workshops en masterclasses op het gebied van aerobics en fitness. Het forum vindt ook in Eindhoven plaats en de nadruk komt te liggen op technologie, vernieuwing en design binnen de sport. Aerobics en fitness zijn sporten die bij uitstek onderhevig zijn aan trends en technologische innovatie.

De wereldkampioenschappen worden gehouden van 16 tot en met 22 oktober 2010.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO