22-10-2017

EFAA en Start2Move, de twee grootste en belangrijkste Fit!vak erkende opleidingscentra van Nederland, zullen in 2018 starten met de opleiding tot X-FITTT projectleider / instructeur.

X-FITTT is de gecombineerde leefstijlinterventie die na het succes in Arnhem snel groeit en in steeds meer plaatsen in Nederland wordt gegeven. Mede-oprichter Thomas Verheij van het Arnhemse beweegcentrum Formupgrade: "Door de groei is X-FITTT in staat om steeds meer mensen te helpen om af te vallen en om een gezonde leefstijl aan te leren. Met een eigen opleiding zorgen wij ervoor dat elke deelnemer verzekerd is van de hoge kwaliteit van X-FITTT. Het maakt geen verschil in welke stad of dorp iemand aan X-FITTT deelneemt. Wij zijn vereerd met de samenwerking met de twee grootste opleiders in ons vakgebied."  

EFAA directeur John van Heel: "Bewegen is natuurlijk cruciaal voor een goede gezondheid, echter voeding speelt minimaal een even belangrijke rol. Des te meer in onze samenleving, waarin meer dan de helft van de mensen lijdt aan overgewicht. Voor de gecombineerde leefstijl interventie X-FITTT zien wij een grote toekomst. Goed opgeleide instructeurs zijn cruciaal om de kwaliteit te kunnen waarborgen".  

De samenwerking tussen de twee toonaangevendste opleidingsinstituten is bijzonder te noemen. Directeur Jelmer Siemons van Start2Move: "Het is uniek dat wij met elkaar samenwerken. Het zorgt ervoor dat de X-FITTT instructeursopleiding snel en goed bereikbaar is voor fitness-, preventie- en beweegcentra in heel Nederland."

www.x-fittt.nl

www.efaa.nl

www.start2move.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO