28-02-2021

Wil jij naast het geven van andere groepslessen ook de spierkracht en uithoudingsvermogen verbeteren van jouw deelnemers, is een leuke, nieuwe opzwepende maar ook relaxte les, dan is Yogirya® iets voor jou! Yogirya is toegankelijk voor jong en oud, fit of niet fit en is de perfecte combinatie tussen Inspanning & Ontspanning. In 45-minuten wordt yoga gecombineerd met een kettlebell interval training, interval training en mindfullness.

De les is opgebouwd uit een Power Yoga gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabata stijl, waarbij de kettlebell wordt gebruikt voor optimaal spiergebruik, calorieverbruik en natuurlijk de fun factor! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen, waarbij iedereen op zijn eigen niveau de les kan volgen. Na de inspanning is het tijd voor ontspanning: Yin Yoga-gerelateerde oefeningen om weer helemaal tot rust te komen. De les wordt afgesloten door middel van mindfulness, zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan en geniet mee van het succes van dan deze nieuwe, leuke, uitdagende Yogirya les.

Op 27 februari vindt de eerste Yogirya live online opleiding plaats, een een daagse training tot Yogirya instructeur.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, zie www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/yogirya-liveinstructeurs-opleiding-live-online

Yogirya, Burn & Relax!

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO