19-06-2015

Hoe zorgt u ervoor dat uw team op één lijn zit wat betreft kennis en klantadvies? Het op één lijn krijgen is al een hele kunst, het op één lijn houden vergt meer.  

Trainers/coaches die een opleiding Fitness A en/of NASM PT hebben gevolgd, behoren een up-to-date én gepast advies te geven. Wanneer ze niet structureel bijgeschoold en op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen, krijgt deze kennis na verloop van tijd een eigen interpretatie.  

Het wordt ook nog ‘ns conflicterend door “nieuwe” trainers/coaches met de nieuwste inzichten en de ‘oude’ trainers die vanuit jaren ervaring een en ander ‘beter weten’.  

En dan te bedenken dat de oplossing om het kennis- en adviesniveau van uw team structureel, up-to-date en uniform te houden, eenvoudig is!

EFAA beschikt namelijk over een laagdrempelige Club E-learning module boordevol met praktische kennis & kunde. Wat dacht u van de module Fysiologie, Trainingsleer,  Beweegdeskundige (pre)diabetes, Motivational Interviewing of Excellente Service in de Fitness? Na het, doormiddel van een kennistoets, afronden van de module ontvangen uw medewerkers ook nog een certificaat.   

€ 240 euro zomervoordeel!

Start u nog vóór 1 augustus met de Club E-learning module voor het gehele team, dan ontvangt u 240 euro voordeel in het eerste jaar, ofwel, u betaald geen 65 euro per maand maar slechts 45 per maand!  

Beschikbare e-learning programma’s: Actief Leven, Gezonde Leefstijl, Een Gezond Lichaam, Beweegdeskundige (pre)diabetes, Bewegen is Medicijn – Inzicht, Bewegen is Medicijn – Trainer, Basis- en Functionele Anatomie, Fysiologie, Trainingsleer, NASM PT Kennismaking, Bijscholing Beweegdeskundige (pre)diabetes, Beweegdeskundige overgewicht/obesitas, Motivational Interviewing en Excellente Service in de Fitness.  

Mail ‘Inschrijving Club-E-learning module voor 12 maanden minimaal met 240 euro voordeel’ met uw NAW gegevens naar info@efaa.nl en u kan al volgende week de E-learning programma’s voor uw team opstarten.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO