04-03-2013

 

De nieuwe dimensie naar resultaat en een hogere retentie! Het nieuwe FitCoach programma is een leefstijl coachprogramma met 24/7 beweegregistratie!

Het programma biedt sportcentra, personal trainers, gewichtsconsulenten, coaches en andere beweeg- en leefstijlbegeleiders een mogelijkheid om zich te onderscheiden met een innovatieve aanpak.   Klik hier voor meer informatie over het programma. FitCoach is het ultieme retentieprogramma. Omdat er overweldigende interesse is voor het FitCoach programma is besloten om centrale trainingen te organiseren. In deze trainingen krijgt het management alle details en mogelijkheden ter inzage (in de ochtend) en wordt de begeleider opgeleid tot FitCoach Leefstijl Adviseur. De trainingen vinden plaats op:

  1. Zondag 7 april in Alphen aan de Rijn 
  2. Zondag 21 april in Zevenbergen
  3. Vrijdag 10 mei in Raalte 
  4. Woensdag 15 mei in Lienden

Voordeel De eerste 20 deelnemers aan deze introductie training ontvangen een voordeel van 100 euro voor deze dag.  De kosten bedragen dan €295,- i.p.v. €395,-. (bij inschrijving vóór 15 april 2013) Deelname is inclusief: - Twee beweegmonitoren en ontvangers (t.w.v. € 120,-) - Twee accounts voor 1 maand (t.w.v. €15,40) - Deelname 1 persoon - Trainingsdag - FitCoach materialen

Inschrijven FitCoach training: Stuur onderstaande gegevens naar info@efaa.nl Datum van deelname:

  1. Zondag 7 april in Alphen aan de Rijn 
  2. Zondag 21 april in Zevenbergen                                          
  3. Vrijdag 10 mei in Raalte 
  4. Woensdag 15 mei in Lienden

Bedrijfsnaam: Deelnemer 1: Deelnemer 2: Adres: PC/ Plaats Tel nr.: Na ontvangst van uw gegevens sturen wij een bevestiging, routebeschrijving en factuur naar bovenstaande gegevens.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO