02-12-2023

CARRIÈREROUTE NAAR PERSONAL TRAINER!

Stel je voor dat je terug naar school gaat om iets te leren waar je echt gepassioneerd over bent, zoals gezondheid en fitness. Nog beter, stel je voor dat je terug naar school gaat om cursussen te volgen die je niet alleen de kennis geven die je nodig hebt om een ​​personal trainer te worden, maar ook de kans bieden om af te studeren met je certificering in handen.

Het is niet te mooi om waar te zijn. Sterker nog, EFAA opleidingen en het National Academy of Sports Medicine (NASM) bieden opleidingen online en door het gehele land om studenten met een passie voor fitness en gezondheid de kans te bieden kennis op te doen, een certificaat te behalen en nieuwe carrière op te bouwen.

ACADEMISCHE BRONNEN

Wist je dat NASM wetenschappelijk onderbouwde inhoud levert voor academische gezondheids-, fitness- en wetenschapsprogramma's? NASM machtigt hun academische partners door uitgebreide middelen en hulpmiddelen aan te bieden om in de klas te gebruiken, terwijl ze studenten uitrusten om personal trainers te worden. NASM biedt leermateriaal voor een breed scala aan educatieve ruimtes, zoals: beroeps- en technische onderwijsprogramma's, universiteiten, open online cursussen, beroepsscholen en meer.

Academische instellingen worden NASM Recognized Education Programs (REP), of programma's die NASM's toonaangevende inhoud bieden om hun studenten voor te bereiden op succes in de fitnesssector. Studenten die zijn ingeschreven in een NASM REP kunnen profiteren van het behalen van hun NASM-referenties met eersteklas curriculum, toepassingsgericht leren en alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om te slagen.

CARRIERE ROUTE UITGESTIPPELD

Wil jij aan de slag als personal trainer en mensen helpen optimaal fit en sterk te worden en/of hun persoonlijke doelstellingen te behalen? Dat is top, want de behoefte en noodzaak is groot. Veel mensen hebben ondersteuning nodig en willen die ook van een professionele personal trainer. EFAA heeft in samenwerking met NASM een Personal Trainer carrière route uitgestippeld voor je.

Allereerst kan je een kijkje nemen in een aantal gratis opties, die je al meteen kan gebruiken als je zelf al elke week fitness doet, om je trainingseffectiviteit te optimaliseren. Wil je meteen door om assistent fitnesstrainer, fitnesstrainer of zelfs personal trainer en/of leefstijlcoach te worden, dan hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

https://www.efaa.nl/de-personal-trainer-carriere-route

EERST KENNISMAKEN MET DE THEORIE?

Wil je de switch maken naar personal trainer, maar wil je eerst de basis kennis opdoen, zoals anatomie, fysiologie en trainingsleer, dan biedt EFAA je de mogelijkheid om lekker laagdrempelig en goedkoop die eerste stap te maken. Je kan namelijk de online thuisstudie Functionele Anatomie al volgen voor slechts 95 euro. En het mooie is dat je die 95 euro zelfs als korting ontvangt, als je daarna voor de Fitnesstrainer A, NASM PT of de combinatie opleiding kiest.

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/fitness-trainer-level-1-functionele-anatomie

Wil je na deze Functionele anatomie, eerst nog de fysiologie en trainingsleer online thuisstudie volgen, dan biedt EFAA je de mogelijkheid om ook die nog apart te volgen, elk voor slechts 50 euro. Ook die investering krijg je als korting, als je daarna voor de Fitnesstrainer A, NASM PT of de combinatie opleiding kiest bij EFAA.

ZET JE DROOM OM IN WERKELIJKHEID

Droom je al langer over een carrière als personal trainer, of als personal trainer en coach, dan is dit je kans. Wil je meteen voor de totaal opleiding gaan, dan is de Personal Trainer PRO wellicht een optie. Hierin start je met de Fitnesstrainer A opleiding, gevolgd door de NASM Personal Trainer opleiding en dan doe je de verkorte Fitnesstrainer B opleiding.

https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/totaal-opleiding-fitnesstrainer-a-en-b-en-nasm-personal-training

Wil je een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen voor een gesprek met een studie- en carrière coach, mail naar studiecoach@efaa.nl.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO