25-05-2007

Verlengde openstelling –Inloggegevens zijn U toegezonden.

In het kader van dit brancheonderzoek voor de Nationale Fitnessmonitor hebben we intussen van honderden organisaties een ingevulde vragenlijst ontvangen. Hartelijk dank voor uw tijd en inspanning!

Maar nog lang niet ieder aangeschreven EFAA lid zit bij de invullers van de vragenlijst. Om u alsnog de gelegenheid te bieden hebben we besloten om de reactietermijn met enkele weken te verlengen. De komende week, tot 3 juni, staat de vragenlijst nog open! Bent u bereid een kwartier de tijd te nemen om die in te vullen? Doe mee!

We hebben de afgelopen weken gesignaleerd dat veel mensen de inloggegevens zijn kwijtgeraakt. Daarom hebben we u deze week per brief opnieuw uw toegangscode toegestuurd, zodat u direct op www.fitnessmonitor.nl de vragenlijst kunt invullen.

Mede namens onze partners (Ministerie van VWS, Sportgezondheidszorg Nederland, Fit!Vak, EFAA, TLDC) alvast zeer bedankt.

Bent u de inloggegevens kwijt of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met Marieke van Schendel van het Mulier Instituut via fitnessmonitor@mulierinstituut.nl of bel met 073-612 6401.

Wij hopen op uw medewerking.

Vriendelijke groeten,

WJH Mulier Instituut

Marieke van Schendel

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO