22-05-2007

Afgelopen weekend was het zover, het 14e EFAA congres. Deze keer op een nieuwe locatie en met een nieuwe insteek. We hadden presenters en speakers gevraagd om een stap verder te gaan, meer te laten zien dan pasjes en algemene informatie, meer over de opbouw, meer diepgang. Fantastisch om mee te maken is dan dat ik dat van deelnemers terughoor. Papendal was ten aanzien van locatie en inhoud een kwalitatieve stap waar deelnemers, presenters en speakers en wij als organisatie erg blij mee zijn.

We hebben genoten van de omgeving Papendal, het ademt sport en dat past bij ons. We hebben ook genoten van leergierige deelnemers die op dit leercongres konden luisteren en meedoen met de meest kwalitatieve presenters en speakers van Nederland en daarbuiten. Presenters en speakers hebben veel moeite genomen om dit “Team Spirit” congres weer naar een nieuw niveau te trekken en daar wil ik ze van harte voor bedanken.

De “Team Spirit” onder presenters en speakers bleek ook uit de betrokkenheid van velen bij de 15e EFAA conventie volgend jaar op 2, 3 en 4 mei. Hartverwarmend.

Enorme bewondering heb ik voor de crew en onze eigen staff. Ondanks de vermoeidheid sprong de energie er vanaf en werd er met plezier gewerkt om iedere bezoeker een excellent weekend te bezorgen. Een dikke chapeau voor een super team. Met deze mensen ga ik graag de volgende 14 EFAA congressen in.

De stap naar Papendal was spannend, maar de moeite waard. We hebben altijd voor kwaliteit gekozen en kunnen dat op Papendal beter tot zijn recht laten komen. Feedback voor verbetering ontvangen we graag en we doen er ook echt iets mee. Kriebels in mijn buik krijg ik nu al als ik aan volgend jaar mei denk, we gaan er weer meteen mee aan de slag.

Deelnemers, presenters, speakers, crew, staff, geluidsmensen, medewerkers van Papendal en partners, van harte bedankt voor jullie bijdrage aan dit gezellige, leerzame en inspirerende weekend en graag tot ziens op 2 t/m 4 mei op Papendal voor de 15e EFAA jubileum conventie.

John van Heel

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO