19-05-2022

Yogirya op Healthy Fest!

Healthy Fest Weekend is het perfecte moment om weer met elkaar het maximale uit je leven te halen, even weg van huis en werk, alleen met je vriend(inn)en een weekend dat volledig in het teken staat van jou. Voor sommigen is Healthy Fest Weekend de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven, voor anderen een verdieping op waar ze al heel lang mee bezig zijn. Maar voor iedereen geldt dat bij Healthy Fest iedereen boven zichzelf uitstijgt! De vele workouts zorgen ervoor dat je totaal geïnspireerd raakt. 

Met gave nieuwe inzichten in health, met de nieuwste sport en fitnesssessies , met genieten van gezond en eerlijk eten, maar ook met elkaar genieten van ontspannen bij de after workout party. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht!

Healthy Fest laat je kennis maken met:

  • De laatste trends op het gebied van sport, fitness, vitaliteit, yoga, ontspanning, voeding en lifestyle door middel van een rijk gevulde programmering met meer dan 250 onderdelen;
  • Een bruisend festival hart met een breed aanbod van onze partners, met fitness en lifestyle producten, healthy foods, activatie en informatie, kleding, accessoires en veel aanbod op het gebied van een gezonde lifestyle;
  • Elke dag maximale ontspanning met een after workout party;

Yogirya voor het eerst op Healthy Fest

Dit jaar staat Yogirya voor het eerst op Healthy Fest en wel met 3 workouts, een op vrijdag, een op zaterdag en een op zondag. Alle deelnemers kunnen kennismaken en genieten van deze unieke H.I.T.T. workout in combinatie met Yoga/Pilates/Mindfulness.

STIJG BOVEN JEZELF UIT EN FESTIVAL JE FIT MET HEALTHY FEST!

https://www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/yogirya_instructeurs_opleiding 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO