Yogirya® Instructeurs opleiding

Yogirya® - het nieuwste Fitness lesconcept!

Yogirya® is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stuk stretching en mindfulness relaxatie zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.Wat is yogirya®?

Yogi referereert naar de persoon die yoga beoefent, Girya is de Russische benaming van kettlebell: de kettlebell is de tool die in elke les gebruikt wordt om verschillende spiergroepen simultaan te gebruiken waardoor een groot energieverbruik ontstaat. Tabata is de muziekstijl die gebruikt wordt voor cardio- en gewicht training om in korte tijd zo efficiënt mogelijk te werken (H.I.I.T. training).

Waarom (Power)yoga?

Onze maatschappij is de dag van vandaag zo veeleisend dat iedereen op de toppen van zijn tenen loopt. De huidige maatschappij is erg veeleisend, vergt veel flexibiliteit, maar slorpt een mens volledig op. Al deze stress zorgt voor depressie en burnout. Daarom is een stukje ontspanning dus een must. Power yoga is vooral gericht op spieren en is dus best intensief. We doen zonnegroeten in soepele en ononderbroken bewegingen op het ritme van de ademhaling. De zonnegroeten brengen focus en helderheid en zijn ook geschikt voor beginners. Yoga is veel meer dan enkel wat ademhalingsoefeningen of meditatie. Wij kiezen voor een stukje power yoga als opwarming en restorative en yin yoga en mindfulness gerelateerde oefeningen als stretching en ontspanning. De workout wordt op blote voeten gedaan om meer stabiliteit en balans te oefenen, om de voeten te versterken en om de energie te voelen stromen. Een goed ontwikkeld balansgevoel is goed voor body, mind and soul.

Kracht en conditie  met de kettlebell

In elke Yogirya les worden oefeningen met kettlebell opgenomen, om verschillende spiergroepen simultaan te gebruiken, waardoor een groot energieverbruik ontstaat, afgewisseld met conditietraining. Deze toevoeging leidt tot verbetering van hart- en bloedvaten, verlaging van bloeddruk, verbetering van metabolisme, vetverbranding en verbetering van botdichtheid.

Yogirya®voordelen

Met Yogirya vindt er elke les verbetering plaats van het fitnesslevel op korte termijn, van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de immuniteit, de stamina, het uithoudingsvermogen, de neuromusculaire and cognitieve functie, de gewrichtsmobiliteit, houding, balans, stabilisatie, vermindering lichaamsvet, de  cardiovasculaire capaciteit, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, sterkere botten, flexibiliteit, coördinatie en beweeglijkheid, de Mind-body connectie en het zelfvertrouwen.

Voor wie is Yogirya®?

Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, voor mensen die gezonder willen leven, mensen met een sedentaire levensstijl: ter preventie van hartklachten, voor meer bloedvolume, verlaging van de bloeddruk, om diabetes te voorkomen, om het metabolisme te verhogen, voor mensen met burnout & stress, voor mensen die af willen vallen, atleten, mensen met ADHD, mensen met slechte botdichtheid en voor families: moeder/dochter, vader/zoon, om quality time samen op een gezonde manier te besteden.

Yogirya® Instructeurs opleiding

Wil jij zelf Yogirya® instructeur worden, schrijf je dan snel in voor één van onze Yogirya® Instructeur opleidingsdagen in Nederland

www.yogirya.com

Na een 1 daagse opleiding als Yogirya® instructeur ben je klaar om je eigen Yogirya® groepsles te geven.

Inbegrepen in de opleiding

  • Instructeurs cursus “Syllabus”
  • Certificaat Yogirya® instructeur
  • 1 Kettlebell 4 kg
  • 3 maanden gebruikslicentie (incl. Starters choreografie en muziek)
  • Mogelijkheid om toe te treden tot het licentieprogramma (iedere 3 maanden nieuwe   choreografie en nieuwe muziek “€ 25,- per maand”)

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Fitness-sensatie.


Yogirya® Instructeurs opleiding Schrijf in Opleidingsadvies

opleidingskosten

299,00

locaties & startdata

Veenendaal
07-06-2020
Raalte
22-11-2020

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO