22-12-2015

Gemakkelijk thuis leren op elk zelfgekozen moment!

Traditioneel leren we alle stof van een opleiding in klasverband, met z’n allen in een leslokaal en een docent die ons vertelt wat we moeten kennen en leren. Maar tijden veranderen, samen met de behoeften, wensen en beschikbare tijd van de deelnemers. Dat is de reden waarom de Fitness A opleiding van EFAA geheel in e-learning en webvideo opleiding te volgen is.  

E-learning  

Vakken als anatomie, fysiologie en trainingsleer zitten boordevol statische kennis, zaken die je moet weten, maar die je ook uit je hoofd moet ‘stampen’. Dat een keer van een docent horen in klasverband zet dan vaak geen zoden aan de dijk. EFAA heeft deze stof geheel omgezet in een interactieve leermodule die een ieder thuis, op eigen tempo en in de eigen gekozen tijd door kan nemen, en, niet onbelangrijk, kan herhalen.  

Video lessen

De e-learning modules zijn interactief en vergen dus actie en reactie van de deelnemer, dat is anders met de webvideo lessen. De video lessen van de Fitness A zijn gerangschikt op thema en je kan er geheel passief, op je gemak, en op elk moment dat je dat maar wilt, naar kijken en/of naar luisteren.  

Meer aandacht voor praktijk!  

Door de combinatie tussen de e-learning en de web video lessen, waarmee elke deelnemer in de klassikale lessen al een grote theoretische voorsprong heeft, kan er in de lessen veel meer aandacht geschonken worden aan de toepassing van de materie in de dagelijkse praktijk. Hierdoor zijn er ook minder praktijk dagen noodzakelijk, is de opleiding dus korter en goedkoper dan de langdurige theorie opleidingen.  

Meteen starten met leren  

Inschrijven voor de Fitness A opleiding bij EFAA betekent dan ook, meteen aan de slag met leren. Je krijgt meteen een inlog naar je persoonlijke digitale leeromgeving en kan meteen de stof in e-learning en webvideo lessen doorlopen.  

Aan de slag? https://www.efaa.nl/web/fitness_en_pt/fitvak_fitnesstrainer_a_opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO