14-06-2024

Streetpro Amsterdam en EFAA opleidingen starten Fitnesstrainer A en Personal Trainer opleidingen in Amsterdam

Stichting StreetPro is een non-profit organisatie die begeleiding en talentontwikkelingsprogramma’s aanbiedt aan jongeren met de ambitie om naar school te gaan, maar niet goed weten welke opleiding bij hen past. Of voor jongeren die van studie willen wisselen en zich willen oriënteren. StreetPro is er ook voor jongeren die graag willen werken, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en moeite hebben met een connectie te maken in de professionele wereld.

De missie van StreetPro is om jongeren die om wat voor een reden dan ook buiten het (sociaal-maatschappelijk) systeem vallen, een positief toekomstperspectief aan te reiken. Dit doet Streetpro door maatwerk aan te bieden en oplossingsgerichte methodieken te gebruiken die nauw aansluiten bij de talenten en de belevingswereld van de jongeren.

EFAA ontwikkelt al sinds 1986 een opleidingsprogramma voor gepassioneerde Fitnesstrainers, personal trainers, leefstijlcoaches, doelgroep experts, afdelingsmanagers en managers. EFAA werkt vanuit NL Actief (Brancheorganisatie) erkende competentie profielen en kennisdossiers, vanuit de nationale en internationale beweeg- en voedingsrichtlijnen (Gezondheidsraad en WHO), vanuit gevalideerde gedragsveranderingsmodellen en in de richting van een doorlopende optimalisatie van de levering van onze diensten als professionals.

De missie van EFAA opleidingen is mensen op te leiden om anderen te ondersteunen naar een duurzaam gezondere leefstijl. “Ons gezondheids- en mentaal potentieel is veel groter dan we gebruiken en bewust van zijn!” is de overtuiging van John van Heel, oprichter van EFAA opleidingen.

Streetpro en EFAA opleidingen bundelen hun krachten om jongeren met ambitie, die moeite hebben met het maken van een connectie in de professionele wereld, een positief toekomstperspectief te bieden. EFAA opleidingen start in oktober en november de Fitnesstrainer A en NASM Personal Trainer opleidingen op de sportlocatie van Streetpro.

"Het is fantastisch dat we samen iets kunnen betekenen voor jongeren die vooruit willen, maar daarbij wat ondersteuning nodig hebben. Iedereen heeft potentieel en met een beetje hulp kan dat potentieel zich ontwikkelen," aldus John van Heel, oprichter van EFAA opleidingen.

https://www.streetpro.nl/

NL Actief Fitnesstrainer A opleiding

NASM Personal Trainer opleiding

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO