08-05-2008

De 15e jubileum editie van de EFAA conventie 2008 ‘Celebrate Fitness; work, learn and enjoy!

In het weekend van twee tot en met vier mei heeft de 15e editie van de EFAA Aerobics, fitness en clubmanagement conventie plaatsgevonden! Dit jaar voor de tweede keer op Papendal in Arnhem. Ruim 1000 fitness professionals bezochten dit weekend de EFAA conventie. Dit jaar een extra feestelijke editie vanwege het 15-jarig jubileum. Op zaterdagavond was er dan ook een jubileumdiner en een conventieparty met DJ Gilton Franklin en Kenneth Leeuwin.

Preconvention Certificatietrainingen op vrijdag

Een nieuw concept tijdens dit conventieweekend waren de preconvention certificatietrainingen op vrijdag. De preconvention certificatietrainingen zijn vier uur durende kwalitatieve trainingen die worden gegeven door preconvention partners en afgerond met een officieel certificaat. Voor deze opzet was gekozen door de toenemende vraag naar kwaliteit en diepgang uit de fitnessbranche. De pre conventie telde al meteen ruim 130 deelnemers.

De conventie op zaterdag en zondag

De sessies op zaterdag en zondag waren enorm gevarieerd. Er waren diverse internationals op de podia te vinden, zoals Kymberlee Jay (UK), Jo Parry (UK), Raul Cacho (ESP), Zoe McNulty (UK), Richard Callender (UK) en Andrew Clark (CAN). Door een goede organisatie kon de aandacht van alle bezoekers gefocust blijven op het thema van de conventie; ‘work, learn and enjoy’. In de workouts en workshops was het werken geblazen, met een hoog educatief karakter en een flinke dosis fun! De deelnemers hebben van iedere sessie een hand-out van het lesmateriaal mogen ontvangen om dit thuis nog eens rustig te kunnen bekijken en om in praktijk toe te passen.

TTT So you wanna be a Presenter

Zoals vele weten is TrainTheTrainers een tijd geleden gestart met de TTT International Presenter Contest, "So you wanna be a presenter?". Tijdens de EFAA Pre Convention vond de halve finale hiervan plaats. Dan de 3 finalisten... Aneudi Cabral, Danny Rust en Nanda Groen waren de geselecteerden. Aan het eind van de eerste EFAA conventiedag stond iedereen klaar voor deze topfinale. Nanda beet de spits af met haar Hi/Lo les. Danny verzorgde een toples met 'vette' house moves. Last but not least ging Aneudi helemaal los. Deze 3 kanjers hebben het de jury, bestaande uit Richard Callender (UK), Raùl Cacho (ESP) en John van Heel (EFAA), zeker niet makkelijk gemaakt. 's Avonds op de conventieparty werd de uitslag bekend gemaakt. And the Winner is...... Danny Rust!

EFAA Jubileum diner en Party 2008

De zaterdagavond is gestart met een feestelijk jubileumdiner! De STAFF leden van EFAA verblijde Regina en John van Heel, oprichters van EFAA, met 3 fotocollages van de afgelopen 15 jaar EFAA. De 3 genomineerden voor de EFAA presenter of the year award 2008 waren Bianca Karel, Nancy Hasselbaink en Nathalie van Deventer. De gelukkige winnaar, door de deelnemers gekozen, bleek Bianca Karel. Van Harte gefeliciteerd Bianca. De avond werd feestelijk voortgezet door DJ Gilton Franklin en Kennith Leeuwin op percussie, waardoor de dansvloer bezet bleef tot na 2 uur.

EXPO

De congresEXPO is tevens goed bezocht. Een gezellige sfeer op een centrale ligging binnen het congrescentrum, met veel nieuwe ideeën, ontwikkelingen en uitstekende netwerkmogelijkheden. Fashion partner 2008 Cavello kwam tijdens de EXPO met een aantal zeer interessante conventie aanbiedingen en een liet weer een enorm mooi en volledig aanbod zien.

Tot 2009..

Het EFAA team wil iedereen bedanken die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor en deelgenomen heeft aan de conventie! De volgende EFAA conventie zal plaatsvinden in september, namelijk de management conventie op 26 september 2008. De februari conventie voor de fitness professionals staat gepland op 14 en 15 februari 2009. En reserveer 22, 23 en 24 mei 2009 voor de 16e editie van de EFAA aerobic, fitness en clubmanagment conventie! Noteer vast in je agenda!

Kijk op www.efaa.nl/conventie voor de foto’s en het gastenboek.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO