11-09-2018

EFAA/Nieuwe Gezondheid is pledge houder van ‘Alles is Gezondheid’, geïnitieerd en onderdeel van het Ministerie van VWS Nationaal Preventie Programma. Een van de doelstellingen van VWS is het keren van de groei van overgewicht en diabetes. Een belofte van EFAA/Nieuwe Gezondheid in de pledge van Alles is Gezondheid, is om bij te dragen aan een trendbreuk in de toename van overgewicht. De missie van EFAA/Nieuwe Gezondheid is dan ook, STOP de overgewicht epidemie!

EFAA/Nieuwe Gezondheid heeft zich als doel gesteld om de Nederlandse trainers een kennisupdate aan te reiken op gebied van de beweegrichtlijn, voedingsrichtlijn, motivational interviewing en gedragsverandering begeleiding. Dat doen we o.a. met de workshops Fitness met passie, met de Nieuwe Gezondheid nieuwsbrieven, door onze Leefstijl- en Vitaliteit coach opleiding, door het beschikbaar stellen van het Coach dossier en door elke deelnemer van de Fitness A en Personal Training opleiding bij EFAA de Overgewicht en Obesitas beweegdeskundige e-learning en Motivational Interviewing video e-learning cadeau te doen.

Wij geloven erin dat de Fitnessbranche een zeer belangrijke schakel is voor het ondersteunen en initiëren van een trendbreuk in de groei van overgewicht, obesitas, diabetes en vele andere chronische aandoeningen. Samen bouwen aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk.

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht. Hoe meer trainers de richtlijnen, motivational interviewing en gedragsverandering begeleiding kennis beheersen en die toe weten te passen, des te groter onze impact.

Lees hier meer over onze missie

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO