30-08-2017

KenniscentrumKenniscentrum Sport (voorheen NISB) is DE kennisbron op het gebied van sport en bewegen in Nederland en heeft als belangrijkste doelstelling om goede kennis te verzamelen en te delen over sport en bewegen. Niet allen in de richting van consumenten, ook in de richting van sport begeleiders, clubs en gemeenten.

EFAA is een opleider op gebied van fitness, personal training en leefstijl coaching en voorziet een netwerk van sportbegeleiders, personal trainers en coaches van maandelijkse leefstijl- en preventie thema's en tool om mensen naar een actievere leefstijl te begeleiden en dat kwalitatief te borgen.

Kenniscentrum Sport en EFAA gaan de samenwerking aan op verschillende vlakken. Allereerst op gebied van kennisbevordering van de sport- en fitness professional over sporten en bewegen voor een gezond gewicht, blessure preventie en sport specifieke training. Via het Fitness Expert Update magazine zullen deze thema's gedeeld worden.

Een tweede thema waar kenniscentrum Sport en EFAA samen de schouders onder gaat zetten is een publieksinformatie overgewicht preventie en fitter worden. samen brengen ze vanaf mei 2017 elke maand een Factsheet uit, met een tip programma wat consumenten gratis kunnen activeren op het www.leefstijlclub.nl platform.

Sport aanbieders wordt aangeboden om leden gratis deel te laten nemen aan het leefstijl platform, waarin de thema's elke maand worden toegevoegd aan het zogenaamde Nieuwe Gezondheid dossier.

"Door deze samenwerking vindt de kwalitatieve kennis op gebied van sport, bewegen en gezondheid van Kenniscentrum Sport zijn weg naar duizenden consumenten en sporttrainers en coaches" aldus John van Heel van EFAA

Citaat Kenniscentrum Sport: “als het gaat over sport en bewegen zijn goedbedoelde adviezen overal te vinden. Maar wat moet je nu geloven? Samen met EFAA hopen wij vele consumenten en professionals te helpen met deze vraag.

Voor meer informatie:

Dirk Schaars (Adviseur Kenniscentrum Sport) E  dirk.schaars@kcsport.nl T  06- 31753720

Patrick Rijnbeek (Adviseur / teamcoach Kenniscentrum Sport) E  patrick.rijnbeek@kcsport.nl T  06 - 21649612

John van Heel (Opleider/coach EFAA opleidingen) E  j.vanheel@efaa.nl T  06 - 53623485

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO