22-03-2023

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ben jij een gediplomeerde, ervaren Personal trainer die veel voldoening haalt uit het helpen van mensen aan “een gezonde geest in een gezond lichaam”? Heb je hierin een eigen bedrijf, maar vind je het lastig om klanten te werven en alles wat bij het ondernemen komt kijken? ? Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Even voorstellen…

Wij zijn Dennis en Charlotte. We zijn in 2007 gestart met YourHealth Personal training en waren één van de eersten die de training aan huis verzorgde. Inmiddels hebben we hierin 3 bedrijven opgezet en bestaat ons team uit meer dan 100 trainers. Wij verzorgen de training bij de mensen thuis of buiten, bijvoorbeeld in een park, bos of op een veldje.

Wat bieden wij;

  • Kom jij ons team versterken, dan krijg je klanten op een bordje gepresenteerd vanuit maar liefst 3 bedrijven. Wij zorgen voor alle rompslomp achter de schermen. Denk aan de gehele marketing, sales, facturatie. Dat soort dingen. Op die manier kun jij je focussen op wat je leuk vindt en waar jouw kracht ligt, namelijk trainingen geven!
  • Bij ons krijg je als trainer veel vrijheid. Zo bepaal je zelf de invulling van de training, je beheert jouw eigen agenda en je geeft de trainingen met eigen materialen.
  • Jouw uurtarief is minimaal 40,- euro excl. btw en eventuele parkeerkosten.

Wie zoeken wij?

  • Ben jij een ervaren en gediplomeerde Personal trainer, woonachtig in Noord-Holland, Zuid[1]Holland, Utrecht, Gelderland of Brabant?
  • Begrijp jij dat het behalen van gezondheidsdoelstellingen méér is dan alleen een effectief en persoonlijk trainingsschema opstellen? Kan jij mensen begeleiden op het gebied van voeding, ontspanning, training en beweging?
  • Vind jij het prettig om vrijheid, zelfstandigheid en vertrouwen te krijgen vanuit de organisatie en kun je deze ook goed aan?
  • Kom jij afspraken altijd na, ben je communicatief sterk, spreek je ABN, heb je een MBO of HBO denkniveau en kan jij mensen op een respectvolle en positieve manier begeleiden naar een gezondere leefstijl?
  • En ben je in het bezit van een rijbewijs B en een auto en vind je het niet erg om iets verder te rijden dan je eigen woonplaats (max 1/2 uur)?
  • Dan lijkt het ons leuk jou te ontmoeten!

Ben ook jij enthousiast geworden? Klik op de link voor meer informatie en stuur ons jouw CV met moitvatiebrief. Link: https://www.yourhealthpt.nl/vacature/

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO