28-09-2014

Vanaf 2013 biedt EFAA opleidingen de mogelijkheid om de Fitvak erkende Fitnesstrainer A opleiding te volgen via een “blending learning” programma. Dit wil zeggen dat de theorie van deze opleiding vooral via e-learning en webvideo lessen wordt aangeboden en dat tijdens de lesdagen de nadruk vooral komt te liggen op het aanleren van competenties (vaardigheden). Naast dat dit voor de deelnemer als groot voordeel heeft dat men op een flexibele manier kan leren op tijden wanneer dit het beste uitkomt en kan starten wanneer men wil, is de kans op het behalen van het diploma erg hoog.

Sinds de lancering van deze moderne en flexibele leermethode is het aantal deelnemers aan deze opleiding toegenomen maar ook het slagingspercentage, dat lag in opleidingsseizoern voorjaar 2014 op maar liefst 91%.  

EFAA opleidingen biedt naast de Fitnesstrainer A plus opleiding ook al de “beweegdeskundige (Pre)diabetes” (Fitvak 4+) op deze manier aan. Binnenkort zal dit uitgebreid worden met “beweegdeskundige Obesitas/Overgewicht (Fitvak 4+)” en de opleiding “Motivational interviewing”.

www.efaa.nl

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO