22-02-2024

GEZOCHT: 21 AANKOMENDE FITNESS- EN PERSONAL TRAINERS!

De fitnesssector is meer dan fitness, we zitten in een preventieve gezondheid sector. Dat is de visie van EFAA opleidingen. De Fitness trainer en Personal Trainer is ook meer dan een trainer, deze ontwikkelen zich steeds meer naar een leefstijl adviseur en gezondheidsmanagement coach.

EFAA ondersteunt deze ontwikkeling door nieuwe instromers op de Fitnesstrainer A opleiding en de NASM Personal Trainer opleiding het COACH24 programma cadeau te doen, mede dankzij subsidie vanuit de Europese Commissie voor de Healthy Lifestyle promoter opleiding, die onderdeel is van het COACH 24 programma.

We mogen 125 deelnemers dit programma, ter waarde van 595,- gratis aanbieden en er zijn nog 21 programma’s van beschikbaar. Wil je dus starten met de Fitnesstrainer A of de NASM Personal Trainer opleiding en ben je ook geïnteresseerd in meer leren over leefstijl, voeding, mindset en stressmanagement , dan is nu een mooi moment. Niet alleen krijg je het COACH24 programma cadeau, ook geniet je deze maand nog van een last minute voordeel, dus grijp je kans.

Kijk hier voor meer informatie over Fitnesstrainer A, hier voor de NASM Personal Trainer opleiding en hier voor meer informatie over het COACH24 programma.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO