Nationaal en internationaal erkende fitness instructeur opleiding, personal trainer opleiding en personal trainer specialisatie opleidingen. Wil je NL Actief en EREPS erkend fitness trainer worden of personal trainer worden, dan vind je hier de Fitness en PT opleidingen die je zoekt. Bekijk de opleidingen en ons overzicht van Fitness en PT opleidingen hieronder:

Kennismaking Fitness

Fitness A en B

Kennismaking Personal Trainer

NASM Personal Trainer

Combinatie pakketten

Functionele Houding Specialist

TRX opleidingen

NASM PT specialisaties

Pre- en postnatale fitness specialist

AI en ChatGPT in fitness

1-daagse workshops

Online opleidingen

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Fitness en PT opleidingen

EFAA opleidingen biedt al sinds 1988 de fitness trainer opleiding en personal training opleiding en al duizenden hebben de fitness opleiding en personal trainer opleiding bij EFAA al met succes doorlopen. Zoek je een cursus personal trainer of een officieel erkende fitness opleiding, dan ben je in vertrouwende handen bij EFAA. De fitness instructeur opleiding van EFAA is erkend door NL Actief en door Europe Active (EREPS) op niveau (EQF) 3. Wil je daarna personal trainer worden, dan kun je het beste doorstromen in de personal trainer opleiding. De cursus personal trainer van NASM is namelijk de gouden standaard van personal training opleidingen internationaal.

Start je net op in dit vak, dan zijn de voordeelpakketten wellicht interessant voor je, waarin o.a. de Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B gecombineerd met een voordeel worden aangeboden, maar ook de Fitnesstrainer A in combinatie met de Fitnesstrainer B en de NASM personal trainer opleiding. Met de voordeelpakketten doorloop je meerdere opleidingen in 1 leer traject.

Wil je eerst kennismaken met de opleidingen bij EFAA, kies dan voor de kennismaking fitness opleiding of kennismaking personal trainer. Je kunt dan kosteloos kennismaken en ontvangt vrijblijvend een deel van de opleiding. Voel zelf aan of dit iets voor je is en kies daarna voor 1 van de Fitness en Personal Trainer opleidingen. Ben je al personal trainer en zoek je een specialisatie, denk dan eens aan de NASM specialisaties, de Functionele Houding Specialist of de Pre- en Postnatale fitness specialist. Hoe dan ook: genoeg keuzes en leermogelijkheden bij EFAA Opleidingen!

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ