Nationaal en internationaal erkende fitness instructeur opleiding, personal trainer opleiding en personal trainer specialisatie opleidingen. Wil je NL Actief en EREPS erkend fitness trainer worden of personal trainer worden, dan vind je hier de Fitness en PT opleidingen die je zoekt.

Kennismaking Fitness

Fitness A


De Fitnesstrainer A opleiding van EFAA leidt je op tot nationaal erkend NL Actief Fitnesstrainer A diploma en de Europees erkende EQF 3 erkenning. Ook bereiden we je in deze opleiding voor om op een praktische en kwalitatieve manier aan de slag te gaan in de fitnesssector in Nederland. Start vandaag nog met het veranderen van je carrière en je leven!

Fitness B

Personal Trainer

Personal Trainer Pro

Combinatie pakketten

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Fitness en PT opleidingen

EFAA opleidingen biedt al sinds 1988 de fitness trainer opleiding en personal training opleiding en al duizenden hebben de fitness opleiding en personal trainer opleiding bij EFAA al met succes doorlopen. Zoek je een cursus personal trainer of een officieel erkende fitness opleiding, dan ben je in vertrouwende handen bij EFAA. De fitness instructeur opleiding van EFAA is erkend door NL Actief en door Europe Active (EREPS) op niveau (EQF) 3. Wil je daarna personal trainer worden, dan kun je het beste doorstromen in de personal trainer opleiding. De cursus personal trainer van NASM is namelijk de gouden standaard van personal training opleidingen internationaal.

Start je net op in dit vak, dan zijn de voordeelpakketten wellicht interessant voor je, waarin o.a. de Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B gecombineerd met een voordeel worden aangeboden, maar ook de Fitnesstrainer A in combinatie met de Fitnesstrainer B en de NASM personal trainer opleiding. Met de voordeelpakketten doorloop je meerdere opleidingen in 1 leer traject.

Wil je eerst kennismaken met de opleidingen bij EFAA, kies dan voor de kennismaking fitness opleiding of kennismaking personal trainer. Je kunt dan kosteloos kennismaken en ontvangt vrijblijvend een deel van de opleiding. Voel zelf aan of dit iets voor je is en kies daarna voor 1 van de Fitness en Personal Trainer opleidingen. Ben je al personal trainer en zoek je een specialisatie, denk dan eens aan de NASM specialisaties, de Functionele Houding Specialist of de Pre- en Postnatale fitness specialist. Hoe dan ook: genoeg keuzes en leermogelijkheden bij EFAA Opleidingen!

Je bent hier:

Waarom EFAA opleidingen?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Al meer dan 35.000 mensen opgeleid
  • Erkend door NL Actief
  • Europese (EQF/eReps) erkenning Europe Active
  • Officieel opleidingspartner NASM
  • Combinatie opleidingen online en praktijk leren
  • Locaties door heel Nederland
  • Voordelige combinatie- en totaalpakketten
  • Gespreid betalen mogelijk

AANGESLOTEN BIJ