13-06-2023

Train The Trainers en EFAA Opleidingen bundelen krachten voor de nieuwe Gladiator Workouts® Instructeursopleiding

Train The Trainers, bekend van hun innovatieve en effectieve groepsles trainingsmethoden, slaat de handen ineen met EFAA Opleidingen, toonaangevend op het gebied van fitnesseducatie. Samen lanceren zij de GLADIATOR WORKOUTS® Instructeursopleiding.

Deze unieke samenwerking stelt fitnessprofessionals in staat om zich te specialiseren in de Gladiator Workouts, een snel groeiende fitness trend die functionaliteit, kracht, uithoudingsvermogen en plezier combineert in 3 uitdagende workout-formats.

"Dit is een geweldige kans om twee krachtige opleiders in de fitnesswereld samen te brengen en om professionals de vaardigheden bij te brengen die ze nodig hebben om deze dynamische workouts aan hun klanten aan te bieden", zegt Bianca Karel, directeur van Train The Trainers.

EFAA Opleidingen, bekend om haar hoogstaande kwaliteit van fitnessonderwijs, zal deze opleiding opnemen in haar divers aanbod aan trainingen en opleidingen. "De samenwerking met Train The Trainers stelt ons in staat om de GLADIATOR WORKOUTS® Instructeursopleiding aan te bieden, iets waarvan wij geloven dat het een geweldige aanvulling is op het huidige aanbod voor personal trainers en (small) groupfitnesstrainers”, aldus John van Heel, Directeur van EFAA Opleidingen.

De Gladiator Workouts Instructeursopleiding start in augustus 2023. Voor meer informatie

https://www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/the-gladiator-workouts

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO