Marjolein Englebert

Marjolein Englebert
Docent NASM PT en Functionele Houding Specialist

Marjolein Englebert is actief Personal Trainer en Medisch Trainingstherapeute. Ze is al meer dan 20 jaar actief in de Fitness – en Gezondheidsbranche. Zij volgde diverse Nationale en Internationale opleidingen op dit gebied en specialiseerde zich vooral in trainingsleer en inspanningsfysiologie. Als National Trainer doceert zij diverse opleidingen: Allround fitness opleiding, NASM Personal Training opleiding, Diabetes en Personal Training en de LAPT opleiding voor de EFAA, LAPT en Fysio Physics.

Zij heeft zelf 12 jaar lang een eigen sport en Gezondheidscentrum gehad, waar zij als Technisch Directeur werkzaam was. Door haar passie voor wielrennen en Spinning heeft zij haar eigen Power Cycling cursus ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde instructeur. Regelmatig geeft zij deze opleidingen ook incompany aan o.a. de Politie en de Marine.

Momenteel is ze ook werkzaam als Medisch Trainingstherapeute bij Paramedisch Centrum Schiedam. Hier geeft ze ook Zwanger en Fit begeleiding. Door haar vele specialisaties en ervaringen is zij goed in staat om de theorie naar de praktijk te vertalen en het beste uit de mens te halen.

Opleidingen gegeven door Marjolein Englebert


Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO