24-09-2020

25 oktober (Raalte) en 15 november (Weert)

Yogirya® is een nieuwe 45 minuten durende groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stuk stretching en mindfulness relaxatie zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Met Yogirya vindt er elke les verbetering plaats van het fitnesslevel op korte termijn, van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de neuromusculaire and cognitieve functie, houding, balans, stabilisatie, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, coördinatie en de Mind-body connectie.

Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, maar ook voor mensen die gewoon gezonder willen leven.

Wil jij zelf Yogirya® instructeur worden, maar wil je eens een les proberen, schrijf je dan snel in voor een gratis Yogirya kennismaking workshops op 25 oktober in Raalte of op 15 november in Weert (12.00 - 13.30 uur). Mail hiervoor naar info@yogirya.com.

Of wil je meteen de opleidingsdag volgen, schrijf dan in voor 22 november in Raalte of 13 december in Weert. https://www.efaa.nl/web/yogirya/yogirya_instructeurs_opleiding

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Fitness-sensatie.

Yogirya, Burn & Relax!

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO