03-06-2024

Unieke mogelijkheid om personal trainer te worden!

Droom je er al lang over om personal trainer te worden? Ben je op zoek naar een passende opleiding met een passende prijs, dan is hier een unieke kans voor je.

De zomer komt eraan, een ideale periode om je te verdiepen in de achtergrond kennis die je nodig hebt om personal trainer te worden. Daarom combineert EFAA opleidingen de online Fitnesstrainer A met de live opleiding NASM Personal Trainer in het najaar. Tussen nu en de start van de Personal Trainer opleiding in het najaar kan je met de live online die start op 1 juli of de on demand Fitnesstrainer A, alle nodige basiskennis opdoen en je erkende Fitnesstrainer A diploma behalen, om dan straks goed voorbereid met je personal trainer opleiding te starten.

Om het je nog aantrekkelijker te maken, hebben we twee voordelen voor je, als je deze maand inschrijft;

  1. We bieden je 500,- euro korting op de combinatie opleiding. Normaal kost de combinatie 2395,- euro (exclusief examenkosten), schrijf je deze maand in dan betaal je slechts 1895 euro exclusief examenkosten. Je kan er zelfs voor kiezen om in 12 maandelijkse termijnen van 162,90 euro te betalen.
  2. We bieden je het COACH24 programma gratis erbij, wat een waarde heeft van 595,-, omdat we er bij EFAA n geloven dat de personal trainer van de toekomst ook de leefstijl assistent, adviseur en coach is.

Er zijn momenteel (1-6-2024) nog 13 plaatsen beschikbaar voor deze unieke aanbieding. Om hier gebruik van te kunnen maken, registreer HIER.

Wil je in de plaats van aan de online zelfstudie Fitness A, aan de live online summerschool die start op 1 juli deelnemen, noteer dan in het tekstveld van de opleiding: ‘Deelname aan de live online summerschool voor 1895 euro (excl. examenkosten)’.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO