15-03-2024

Nieuw leerportaal en nieuwe online thuisstudies beschikbaar!

In 2003 was EFAA opleidingen de eerste opleider in Nederland die een online leerportaal introduceerde. In de tussentijd zijn we doorlopend verbeteringen aan blijven brengen, maar het was tijd voor een grote makeover. Niet alleen qua inhoud is het leerportaal uitgebreid, ook qua gebruikersgemak en layout is bijna alles geupdate en in een nieuw jasje gestoken.

Het leerportaal van EFAA heeft vanaf de start al een managers gedeelte gehad, waarin de ondernemers/manager zelf de opleidingen kan starten voor de teamleden, en kan bekijken wat de status is. Dat onderdeel is in de nieuwe versie nog steeds van toepassing. Naast het gemakkelijker navigeren door de cursussen en opleidingen, kan ook de deelnemer nu de eigen resultaten terugzien, de geschiedenis van de eigen acties inkijken en uiteraard, na een online toets, een deelname certificaat downloaden.

Nieuwe online thuisstudie opleidingen!

EFAA is doorlopend in ontwikkeling met nieuwe thuisstudie opleidingen, omdat steeds meer mensen hun opleiding het liefst flexibel volgen. Lekker vanuit thuis op een eigen gekozen moment. EFAA heeft daarom in bijna alle thuisstudie opleidingen letterlijk een opname gemaakt van de lessen die normaal op locatie gevolgd worden. Je mist dus alleen de interactie met medestudenten, maar niet de interactie met de docent, want elke deelnemers krijgt een studiecoach ter beschikking.

FITNESSTRAINER A ONLINE THUISSTUDIE

Wil jij je Fitnesstrainer A diploma vanuit thuis behalen, in je eigen tijd, on-demand volgen, dat kan in de Fitnesstrainer A zelfstudie opleiding. Alleen bij de Fitnesstrainer A opleiding van EFAA opleidingen ontvang het COACH24 programma t.w.v. € 595,- cadeau! Verder kan je meteen aan de slag met online thuisstudie, kan je betalen in 10 termijnen, volg je de opleiding volledig thuis en op eigen tempo, kan je gratis gebruik maken van de Muscle Motion studie app en ontvang je een opleidingen waarde cheque van 150 euro voor de Personal Trainer of Leefstijlcoach vervolgopleiding. Kijk hier voor meer informatie.

LEEFSTIJLCOACH NIVEAU 4 ONLINE THUISSTUDIE

NL Actief heeft in 2022 besloten de opleiding tot Leefstijlcoach op niveau 4 te ontwikkelen. Naast de fysieke aspecten van een gezondere leefstijl - waarvan het Leefstijlcoach niveau 4 boek, wat onderdeel is van de opleiding, een samenvatting geeft uit de literatuur van de studieboeken Fitnesstrainer niveau 3 en Fitnesstrainer niveau 4 - is er ook veel aandacht voor belangrijke leefstijlfactoren, zoals gedragsverandering, voeding, slaap, geluk en mindset. De opleiding is voor fitness professionals een efficiënte en snelle route om zich verder te ontwikkelen tot leefstijlcoach. Kijk hier voor meer informatie.

VOEDINGSCOACH ONLINE THUISSTUDIE

Voeding is een van de meest belangrijkste pijlers en volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad kan gezonde voeding eraan bijdragen dat de risico’s op chronische aandoeningen met meer dan 50% kunnen dalen. In deze thuisstudie krijg je niet alleen inzicht in de geschiedenis van ons voedingspatroon, wat er mis is met onze huidige voeding, wat het effect daarvan is, wat de nieuwe voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad en de World Health Organization zijn en hoe we om kunnen switchen naar duurzaam gezonder eten. Ook ontvang je middelen om dit gemakkelijk met leden/klanten/cliënten te communiceren en eventueel een compacte persoonlijke analyse en advies toe te passen. Kijk hier voor meer informatie.

BEWEEGCOACH ONLINE THUISSTUDIE

In deze online zelfstudie opleiding krijg je niet alleen inzicht in de nieuwe richtlijnen van de Gezondheidsraad en de World Health Organization, ook krijgt tevens inzicht in de essentiële inzichten van bewegen als medicijn, in het succesvolle 21/7 concept voor mensen die af willen vallen en ontvang je middelen om dit gemakkelijk met leden/klanten/cliënten te communiceren en eventueel een compacte persoonlijke analyse en advies toe te passen. Kijk hier voor meer informatie.

COACH24

Leer in dit samengestelde COACH24 programma hoe je Leefstijl als medicijn toe kan passen en mensen kan te inspireren naar een duurzaam gezondere leefstijl. Leer meer over het BRAVO principe, krijg meer inzicht in de 8 systemen van ons lichaam en hoe die te onderhouden, leer alles wat je moet weten om beweeg- en voedingscoach gesprekken te voeren en volg de unieke Healthy Lifestyle Promotor (EQF2 en EREPS erkend) cursus, beschikbaar in 7 talen. Ontvang nu tijdelijk 300 euro korting door subsidie van de Europese Unie. Lees er hier alles over.

AI EN CHATGPT VOOR DE FITNESS TRAINER

Ontdek hoe wij AI al allemaal gebruiken en wat de impact is, leer meer over de ‘grootste verandering in de menselijke geschiedenis’, laat je inspireren door het externe ‘superbrein’ en ontdek op welke sectoren AI al invloed heeft en welke impact het op banen gaat hebben. In deze serie leer je er niet alleen alles over, je gaat er ook al meteen mee aan de slag om jouw service te optimaliseren en je tijd efficiënter te gaan gebruiken. Kijk hier naar de mogelijkheden.

ONLINE ZELFSTUDIE OPLEIDINGEN OP NIVEAU 4+

Wil je Bewegingsdeskundige reuma, overgewicht en obesitas, diabetes of NAH worden, de online thuisstudie opleidingen staan voor je klaar. Kijk hier voor meer informatie.

Voor nog meer online zelfstudies, kijk hier

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO