Home > Opleidingen > Leefstijl coach

Leefstijl coach

Nieuw in de Benelux: NirvanaFitness® instructor training

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de Belastingdienst.
Leefstijl- en preventie coach opleidingen

Leefstijl- en preventie coach totaal opleiding

In deze opleiding krijg je de combinatie aangereikt van de nieuwe beweeg- en preventienorm van de WHO, de Gezondheidsraad voedingsrichtlijn en inzicht in hoe wij gedragsverandering kunnen ondersteunen en begeleiden in het 'mentale coaching' onderdeel.

Module 1: Leefstijl- en Preventieadviseur opleiding

Leer alles over de WHO Global Guidelines of Physical Activity en de nieuwe Voedingsrichtlijnen van de Gezondheidsraad. Deze twee samen vormen het Nieuwe Gezondheid model en toepassing van beide richtlijnen is de meest pure primaire preventie die toegepast kan worden.

Module 2: Mentaal Coaching opleiding

Maak kennis met de oorsprong van gedrag, de elementen van mentale fitheid en hoe mensen op mentaal gebied te coachen.

Nieuw!
Module 3: Professionele gespreksvoering

Leer alles over de belangrijke onderwerpen die je vaardig maken in het toepassen van professionele gesprekstechnieken. We staan uitgebreid stil bij de invloed van ons eigen oordeel en de invloed die we onbewust vaak hebben in de begeleiding van anderen.

Nieuw!
Module 4: De coach als inspirator

Hoe kan de coach nog meer inspireren naar gezond gedrag? Wij hebben NLP trainingsorganisatie Vidarte gevraagd om een twee daagse training samen te stellen, waarin het inspireren en presenteren van inspiratiesessies centraal staan. Zij verzorgen al jaren succesvol de TOP presentatie training nl.

Nieuw!
Module 5: Coachen op de vijf niveaus van bewustzijn

Een coach maakt mensen bewust van hun identiteit en het daarbij behorende leven, en geeft mensen tools om daar te komen en te blijven. Leer coachen op de 5 niveaus van bewustzijn.
Leefstijlcoach specialisatie opleidingen

Nieuw!
Video E-learning Motiveren van leden met motivational interviewing

Maak kennis met Motivational Interviewing tijdens deze video e-learning.

Samenwerking EFAA opleidingen & Vidarte NLP opleidingen

De opleiding leidt op tot het internationaal erkende NLP certificaat.

Motiveren van leden met motivational interviewing

Regelmatig komt het voor dat sporters hun voornemens om gezonder te gaan leven niet volhouden en weer terugvallen in "oud gedrag". Dit ondanks een gedegen begeleiding en veel energie en tijd van bijvoorbeeld een fitnessinstructeur of personaltrainer.