Fitness met passie - workshop

Deelname aan deze workshop betekent: GRATIS de Motivational Interviewing video e-learning (t.w.v. € 225,-) en de Overgewicht en Obesitas e-learning (t.w.v. € 125,-)

Stop overgewicht

Samen een trendbreuk creëren in de toename van overgewicht

EFAA is met Nieuwe Gezondheid pledge houder van ‘Alles is Gezondheid’, geïnitieerd en onderdeel van het Ministerie van VWS Nationaal Preventie Programma. Een van de doelstellingen van VWS is het keren van de groei van overgewicht en diabetes. Wij als Fitnessbranche kunnen hier een belangrijke rol in vervullen. Wij hebben de kennis in huis, de mensen om te begeleiden, vanuit het hele land te bereiken, alleen zitten we nog niet helemaal op 1 lijn. Daar is deze ‘Fitness met passie’ workshop een oplossing voor.

Overgewicht en Obesitas richtlijn slechts bij 17% bekend!

Een belofte van EFAA/Nieuwe Gezondheid in de pledge van Alles is Gezondheid, is om bij te dragen aan een trendbreuk in de toename van overgewicht. Daarom hebben we in maart een onderzoek gedaan, hoe bekend de richtlijn overgewicht en obesitas beweegdeskundige is bij fitness professionals. Dat bleek slechts 17% te zijn. Deze richtlijn bevat de essentiële basis om mensen te helpen naar een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl.

Overgewicht en Obesitas beweegdeskundige richtlijn en Motivational Interviewing e-learning cadeau!

Ook motivational interviewing is blijkbaar nog maar bij een klein percentage van de fitness professionals bekend en wordt nog maar weinig toegepast. Deze methode heeft zich echter al meerdere malen (wetenschappelijk) bewezen, zeker in verband met begeleiding van gedragsverandering naar gezonder leven. Onder meer om de Overgewicht en Obesitas beweegdeskundige richtlijn en Motivational Interviewing bekend te maken bij fitness professionals, biedt EFAA de e-learning programma’s van deze twee thema’s cadeau aan de deelnemers van deze workshop.

Deze Fitness met Passie workshops bevatten naast elementen van de Overgewicht en Obesitas richtlijn van NL Actief en Motivational Interviewing, de volgende onderdelen;

  • inhoud Gecombineerde Leefstijl Interventie;
  • de nieuwe voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad;
  • de nieuwe beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad;
  • de Blue Zones principes;
  • werken met Positieve Gezondheid in de praktijk;
  • toepassen van de leefstijlscan;
  • tools om de voeding en beweegrichtlijnen, de leefstijlscan en Positieve Gezondheid visie in de praktijk te toetsen bij leden;
  • de Gecombineerde Leefstijl Interventie coach toolbox.

Wil jij fitness trainer, personal trainer of coach worden of ben je dat al? Ben je manager, instructeur, ondernemer of service medewerker in de sport? Is jouw passie mensen helpen doelen te bereiken en gezonder te worden? Geloof jij in de kracht van preventie? Wil jij een expert worden op gebied van fitter, gezonder en vitaler worden? Wil je zelf ook lekker vitaal in het leven staan? Dan is deze ‘Fitness met Passie’ workshop een ideale update en inspiratie dag voor jou.

De ‘Fitness met Passie’ workshop duurt van 10.30 uur tot 15.00 uur (met een korte pauze).

startdatumlesdagtheorie examenpraktijk examen


Weert
vrijdag

20-03-2020

alle data zijn onder voorbehoud van evt. wijzigingen

De kosten voor de ‘Fitness met passie’ workshops bedragen € 95,- pp. Om onze missie en pledge kracht bij te zetten, reiken wij alle deelnemers van deze workshops gratis de Motivational Interviewing video e-learning (t.w.v. € 225,-) en de Overgewicht en Obesitas e-learning (t.w.v. € 125,-) aan.


Ook iets voor jou?

1-daagse PT specialisaties


Ervaringen van deelnemers

Fitness met passie - workshop Inschrijven Opleidingsadvies

opleidingskosten

95,00

locaties & startdata

Weert
20-03-2020

EFAA bouwt samen met een netwerk van sportcentra, trainers, personal trainers en coaches aan een nationaal leefstijl- en preventie netwerk van centra, adviseurs, coaches en trainers. EFAA biedt opleidingen, trainingen, inhouse training en workshops, nationaal, Europees en US erkend, vanuit de visie voor duurzaam resultaat. Eerlijk, altijd nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Studiekosten zijn mogelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Belastingdienst.

ERKENNING


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Ambassadeur

Gratis inspiratie materiaal voor een actief en gezond leven

Nieuwe Gezondheid Ambassadeur MEER INFO

E-learning Fitness A
Kennismaking

Maak gratis kennis met online leren voor de Fitness A opleiding

Kennismaking e-learning Fitness A MEER INFO