24-10-2006

Papendal tekent samenwerkingovereenkomst met EFAA Hotel en Congrescentrum Papendal zal de aankomende jaren de thuislocatie zijn van de EFAA Aerobics-Fitness- en clubmanagement conventie. EFAA Health Management is een service-educatie en managementadvies organisatie voor instructeurs, managers en clubeigenaren in de fitnessbranche. De jaarlijkse EFAA conventie is hét toonaangevende Europese evenement voor fitnessinstructeurs. Drie dagen workouts, workshops, lezingen en presentaties vol topsport. De Nederlandse topsportlocatie Papendal is dan ook de aangewezen plaats voor deze conventie. De centrale ligging, de vele accommodaties als conferentieruimten, sportaccommodaties en hotelkamers zorgen voor optimale gastvrijheid. Het evenement vindt jaarlijks plaatsvinden op de vrijdag, zaterdag en zondag na Hemelvaart.

Hans Blaauw, directeur van Papendal, zegt blij te zijn met de komst van de Fitness conventie. “Als topsportlocatie vinden wij natuurlijk dat bijeenkomsten met kennisoverdracht in de sportwereld thuishoren op Papendal.” De combinatie van zalen voor kennisoverdracht, voor sportdemonstraties en beursruimte zorgen voor een unieke invulling van de conventie. De vele hotelkamers van Papendal zijn beschikbaar voor de bezoekers van het evenement.

John van Heel , directeur van EFAA Health Management is met zijn team al volop bezig met de invulling van de conventie. “Het steeds vernieuwen en professionaliseren van de Fitnessbranche gaat razend snel. De conventie is bij uitstek geschikt om bij te blijven en nieuwe trends op te pikken. Het jaarlijkse evenement heeft met Papendal als thuislocatie weer een nieuwe impuls gekregen en dat zal zeker merkbaar zijn op 18, 19 en 20 mei 2007!”

---------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:

Sjaak ten Bras, 026-4837218, bras.papendal@noc-nsf.nl, www.papendal.nl

John van Heel, 0495-533229, info@efaa.nl

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO