17-09-2008

hilversum -

Het zijn onprettige tijden voor iedereen die met Vîtenvie Fitness te maken heeft,of heeft gehad. Directeur-aandeelhouder W. Faber heeft zelf vorige week het faillissement van zijn in de kelder van Hilvertshof gelegen bedrijf aangevraagd. Deze week nog verwacht hij uitsluitsel van de rechtbank.

De Brabander, een zakenman die altijd in de recreatiesector zijn brood heeft verdiend, maakt aan de telefoon een aangeslagen en verbitterde indruk. Sinds zeventien dagen is het rolluik van Vîtenvie - de opvolger op die plek van de Gooische Spa & Health Club en nog eerder Fitness Hilversum - hermetisch gesloten. Zoals een flink aantal van de achthonderd leden die van niets wisten verbluft moest vaststellen. Het personeel, zo'n 25 full- en parttimers, moet omzien naar ander werk. Zij kregen het slechte nieuws op het allerlaatste moment te horen, op zaterdag 30 augustus. Alleen insiders wisten dat het niet goed zat.Directeur-aandeelhouder W. Faber zegt desgevraagd dat een hele reeks financiële tegenslagen zijn bedrijf, dat hij in november vorig jaar had opgestart, fataal is geworden. Voor een deel hadden die nog te maken met de afwikkeling van zaken uit het dossier Spa & Health. Zoals een actie van de fiscus, die volgens Faber bodembeslag liet leggen 'op goederen die van mij waren'.

http://www.gooieneemlander.nl/nieuws/regionaal/hilversumplassen/article3869366.ece/Directeur_Fiscus_UWV_en_huur_nekten_V%C3%AEtenvie

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO