24-09-2008

In oktober start fitness voor senioren in Andijk. In verzorgingshuis Sorghvliet is een geheel nieuwe fitnessruimte ingericht. Wethouder Geri Kroezen opent de fitnessruimte op vrijdag 3 oktober om 15.00 uur.

Tijdens dit intakegesprek worden uw lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen ingeschat en wordt een persoonlijk fitnessschema gemaakt. Met dit schema kan men deelnemen aan het fitnessprogramma dat in totaal dertien weken duurt. men heeft de mogelijkheid om daarna door te gaan met een nieuw persoonlijk schema. Het schema is aangepast aan de mogelijkheden en het doel van de deelnemer. De fitnesslessen worden gegeven in kleine groepjes onder deskundige begeleiding.

Meer informatie? Ageeth Bakker, medewerker breedtesport Sportservice Westfriesland, telefoonnummer 0229-287702, e-mail abakker@sportservicenoordholland.nl .

Het project fitness voor senioren is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeenten Andijk en Wervershoof, fysiotherapiepraktijk Fysio-WFO, Sportservice West-Friesland en een provinciale subsidie. Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO