09-08-2018

Goede vakinhoudelijke kennis hebben op het gebied van trainingsleer, anatomie en voeding is een voorwaarde om mensen goed te kunnen adviseren en een goede strategie aan te rijken om resultaten te behalen. Uitsluitend deze kennis is echter niet voldoende om een succesvolle Personal Trainer Business op te bouwen. In deze opleiding leer je op een praktijkgerichte manier hoe je jouw Personal Training Business kunt opbouwen. Je ontvangt een model ondernemingsplan waarin o.a. de 5 P's (Product, Prijs, Plaats, Promotie, Personeel) voor jou Personal Training Business kan uitwerken. Je ontvangt ook veel praktische tips en praktijk voorbeelden die je veel tijd, energie en geld zullen besparen.

Inhoud: Verschillende Business modellen van Personal Training. Wat is je visie en missie? Hoe bereken je de prijs voor de service en producten die je aanbiedt? Op welke doelgroep richt je je? Wat zijn de kenmerken van deze doelgroep? Hoe kom je in contact met deze doelgroep? Hoe stel je een marketing plan op? 10 stappen naar succes!

Deze training duurt 1 dag van 9.30 uur tot 15:30 uur en wordt voor het eerst  gehouden op 29 september in Weert. Er zijn geen instroom voorwaarden voor deze opleiding. Na het volgen van deze opleiding ontvangt je een deelname certificaat ‘Personal Training in Business’.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.efaa.nl/web/specialisaties/personal_trainer_in_business

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO