14-04-2011

Beste fitnessondernemer en/of manager, Op 11 februari jl. is het startschot gegeven voor de ontwikkeling van een Nationaal Preventie Netwerk van sportcentra. Inmiddels heeft deze ontwikkeling verder vorm gekregen en is er een duidelijk pad geformuleerd voor 2011.
De ‘schijf van drie’ binnen de fitnessbranche
Allereerst is het noodzakelijk de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen bekend te maken, zowel in de fitnessbranche als bij de Nederlandse bevolking. De gezond bewegen norm is samengevat in de “schijf van drie”. Om deze norm en de schijf van drie bekend te maken start in oktober 2011 een Nationale Beweeg Campagne en een Nationaal Beweeg onderzoek waar u als centrum uw voordeel uit kunt halen!
Nationaal Beweeg Onderzoek
We grijpen met het Beweeg Onderzoek tevens de gelegenheid om te onderzoeken hoe leden ten opzichte van niet leden bewegen en is de ambitie om het effect aan te tonen van toepassing van de schijf van 3 norm binnen de fitness setting. Gezien de ambitie van de fitnessbranche om een belangrijke rol te spelen in de preventieve gezondheidszorg is het van wezenlijk belang om de effecten van ons handelen aan te tonen.
Nationale Schijf van 3 campagne
Parallel aan het onderzoek wordt er een Nationale Schijf van 3 promotie- en ledenwerf campagne gestart vanaf oktober 2011. Deelname levert dus niet alleen deelnemers aan het onderzoek op, maar ook nieuwe leden voor de club! Een unieke combinatie tussen promotie, ledenwerving en dataverzameling. Aan deelnemende sportcentra wordt geen voorinvestering gevraagd, uitsluitend een kleine maandelijkse bijdrage als deelnemers ook echt lid worden.
Voordelen Beweegcampagne:
-    De eerste No Cure, No Pay leden werf Campagne -    Lift mee op de nationale campagne met landelijke publiciteit-    Kwaliteitsimpuls en duidelijk profilering voor uw centrum-    Draagt bij aan een imagoverbetering van de fitnessbranche
Voordelen Beweegonderzoek:
-    Dé kans om de effectiviteit van uw begeleidingsmodel te beoordelen-    Ontvang een exemplaar van het onderzoeksrapportGraag presenteren wij op één van de regiomeetingen, de nader uitgewerkte planning voor;Het Nationale Beweeg onderzoek, de schijf van 3 leden werf campagne, hoe aan sluiten op de PLUS criteria en de stappen naar Leefstijl- en Preventie netwerk in 2011.
Deelname is gratisU kunt deelnemen;
  • 28 april in Margraten  (L)
  • 5 mei in Raalte  (Ov)
  • 12 mei in Alphen a/d Rijn (ZH)
  • 26 mei in Oirschot (NB).
  • 16 juni in Alphen a/d Rijn (ZH)
 
Het programma duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur.U kunt uw gegevens (bedrijfsnaam, naam deelnemers, adres,  telefoonnummer en dag van deelname) mailen naar info@efaa.nl, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met routebeschrijving.Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze regio meetingen. Met vriendelijke groet,Het  EFAA. team

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO